Sy-superparet er forlovet

FORLOVET: Ingrid Vik Lysne fra Fæbrik og «Symesterskapet»-dommer Andreas Feet er forlovet.
FORLOVET: Ingrid Vik Lysne fra Fæbrik og «Symesterskapet»-dommer Andreas Feet er forlovet.Privat

Ingrid Vik Lysne (31) og Andreas Feet (33) ble spleiset av Jenny Skavlan – nå er de forlovet.

«Farmen kjendis»-aktuelle Ingrid Vik Lysne, kjent fra sykollektivet Fæbrik og TV 2-serien «Rydderevulosjonen», er forlovet med «Symesterskapet»-dommer Andreas Feet. Feet er et kjent navn i motebransjen, og har blant annet skrevet spalten «Stilskolen» for MinMote.

Paret møttes under innspilling av «Symesterskapet» i 2017, da Vik Lysne var deltager og Feet var dommer.

«Tenk at jeg skal gifte meg med selveste dommeren i Symesterskapet! Livets store, ekte lykke!!», skriver Vik Lysne på Instagram. Det var også der hun delte nyheten om at de to er forlovet. Til MinMote forteller paret at de er veldig glade. Frieriet foregikk lørdag hjemme hos paret i Oslo.

– Jeg så den ikke komme, forteller Vik Lysne.

– Vi skulle på ferie dagen etter, spiste middagsrester, jeg sydde på en kjole i siste liten, vi hadde ikke pakket – det var litt kaos. Så spurte Andreas om vi skulle gå ut i hagen og plukke en squash, for den kom til å bli dårlig i løpet av ferien. Jeg synes det var litt overdrevet at to mennesker skulle ut for å plukke én squash, men jeg slang på noen sandaler, tok på Andreas sin jakke og gikk ut.

Plutselig hentet Feet frem to små flasker med bobler som hadde plantet der tidligere. Vik Lysne trodde de skulle feire at de skulle på ferie, men Feet hadde andre planer.

– Han gikk ned på ett kne, og etter det har jeg «blackout». Men jeg ble veldig glad.

VINTAGE-RING: Andreas Feet har sett ut seg denne ringen siden han var 16 år.
VINTAGE-RING: Andreas Feet har sett ut seg denne ringen siden han var 16 år.Privat

Valget av forlovelsesring var ikke vanskelig for Feet. Han har nemlig sett ut seg denne ringen siden han var 16 år.

– Min morfar kjøpte denne ringen til min mormor tilbake på 60–70-tallet. Har alltid sett på den og tenkt at «det er forlovelsesringen».

Privat

Ingrid Vik Lysne har blant skrevet en bok med Ingrid Bergtun som heter «Gjenbruk med Ingrid og Ingrid», så det er klart at brudekjolen skal sys selv, samt bære preg av gjenbruk.

– Kanskje vi skal sy sammen?, spør Vik Lysne sin nye forlovede.

Hun forteller at hun tidligere har sett for seg verdens største brudekjole med et skjørt som er så stort at man så vidt får gitt henne en klem.

– Nå, når det plutselig er realistisk, høres det fjollete ut. Men min kjole må også være gjenbruk. Det kan ikke være noe annet.

Selv er Feet skredder og har hjulpet mange brudgommer med bryllupsdress.

– Enten blir det en klassisk britisk sjakett eller en three-piece-dress. Jeg må jo følge rådene jeg gir til alle andre. Uansett blir det fra eget merke.

A post shared by INGRID VIK LYSNE (@ingridviklysne)

I 2021 ble det kjent at Vik Lysne og Feet hadde funnet tonen, og at det var selveste Jenny Skavlan som hadde spleiset dem. Skavlan kunne fortelle MinMote at hun var veldig stolt av matchmaker-jobben.

– Jeg har prøvd å spleise folk mange ganger, men dette er første gang jeg har klart det. Vi trodde Andreas var opptatt, men plutselig fikk vite at han ikke var det. Og da ba jeg han om å spørre Ingrid om de skulle finne på noe før han dro tilbake til Bergen. Siden Andreas er en handlingens mann, dro de på date og så gikk det veldig bra.

FÆBRIK: Ingrid Vik Lysne (i oransje) er en del av Fæbrik-gjengen sammen med Jenny Skavlan (i lilla), Mari Nordén (i grønt) og Ingrid Bergtun (t.h.).
FÆBRIK: Ingrid Vik Lysne (i oransje) er en del av Fæbrik-gjengen sammen med Jenny Skavlan (i lilla), Mari Nordén (i grønt) og Ingrid Bergtun (t.h.).Johanna Siring

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?