Alessandro Michele slutter i Gucci

ANERKJENT DESIGNER: Alessandro Michele har gjort stort inntrykk som Gucci-designer.

Designeren forlater det italienske luksusmotehuset.

Publisert:

Alessandro Michele (49) har vært i rollen som kreativ leder i Gucci syv år, melder The New York Times.

I løpet av årene som kreativ leder har han løftet motehuset til nye høyder, og i løpet av tiden tredoblet merket sine inntekter. Michele, som er fra Roma, har totalt jobbet i motehuset i nøyaktig 20 år. I det siste har inntektene ifølge NYT begynt å svikte, og det skal være noe av grunnen til at Michele forlater motehuset.

Instagram hinter også designeren til at veiene deres nå skilles på grunnlag av ulike perspektiver. Han omtaler de siste 20 årene som en «ekstraordinær reise».

– Gucci har vært mitt hjem, min adopterte familie.

Michele er spesielt kjent for sitt ekstravagante design, som ofte er supermaksimalistisk og vintageinspirert. Han har flere ganger blitt rost opp i skyene for sitt unike uttrykk.

GODE VENNER: Harry Styles og Alessandro Michele på den røde løperen under Met-gallaen i 2019.

En ting flere har spurt seg etter at nyheten kom, er hva kjente fjes som Harry Styles (28) og Jared Leto (50) skal gjøre nå? De er nemlig blant de mange stjernene som sverger til Gucci både på og av den røde løperen, og har hatt et nært forhold til Alessandro Michele i flere år.

I år ble det også kjent at Harry Styles samarbeider med motehuset om sin egen kolleksjon.

Nå gjenstår det bare å se om disse sterke samarbeidene fortsetter etter at Michele forlater motehuset.

DOBBELTGJENGER: Jared Leto kledd i Alessandro Micheles design.
TETT SAMARBEID: Dakota Johnson er blant kjendisene som så å si kun er å se i Gucci på den røde løperen. Det blir spennende å se om hun fortsetter samarbeidet etter at Alessandro Michele forlater motehuset.
Publisert:

Finn mer innhold om: