Chanel åpner butikk i Oslo

KOMMER TIL OSLO: Chanel åpner sin første norske butikk i Norge i 2023.
KOMMER TIL OSLO: Chanel åpner sin første norske butikk i Norge i 2023.Valentyn Ogirenko / Reuters

Det luksuriøse motemerket ankommer hovedstaden i 2023.

I lang tid har flere moteinteresserte mennesker undret over hvorfor Chanel, verdens mest kjente motehus, ikke har funnet sin vei til den norske hovedstaden. Men nå er det bekreftet: Chanel kommer til Oslo.

I en pressemelding sendt ut av Chanels pressekontakt for Skandinavia, Tara Ghader-Panah, kommer det frem at det franske motehuset åpner sin første butikk i Nedre Slottsgate sommeren 2023.

Dette blir den tredje butikken merket åpner i Skandinavia.

– Vi gleder oss til å ta imot dere for første gang i Oslo, står det i pressemeldingen.

Populært strøk

Chanel kommer til å bli nabo med kjente navn som Hermès og Louis Vuitton. Sistnevnte tok et stort steg inn i det norske markedet i 2021 da de åpnet sin største butikk i Skandinavia midt på Karl Johan.

I vinter ble det også kjent at Dior har planer om å flytte inn i de norske handlegatene, og da kunne Annette Lund, leder av Promenaden Management, fortelle til MinMote at de opplever stor etterspørsel fra eksklusive motehus som ønsker å etablere seg i Oslo – før de satser i andre skandinaviske hovedsteder.

– Dette viser at det norske markedet stadig blir mer attraktivt for internasjonale aktører innen luksussegmentet.

Handlegatene Prinsens gate og Nedre Slottsgate, som har fått navnet Promenaden Oslo Fashion District, har de siste årene tiltrukket seg flere luksusbutikker, og er med det blitt Norges mest eksklusive handleområde. Her finner du butikker som Balenciaga, Valentino og Jimmy Choo – for å nevne noen.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?