Brad Pitt om skjørtet: – Vi skal alle dø

GIKK VIRALT: Brad Pitt fikk massiv oppmerksomhet for dette antrekket.
GIKK VIRALT: Brad Pitt fikk massiv oppmerksomhet for dette antrekket. Markus Schreiber / AP

Superstjernen vekket oppsikt i skjørt. Nå kommenterer han antrekket.

Det skapte overskrifter verden over da filmstjernen Brad Pitt (58) dukket opp kledd i skjørt på den røde løperen. Vi kan faktisk si at det uventede antrekket gikk viralt.

Nå har Pitt kommentert hva som var inspirasjonen bak antrekksvalget.

– Jeg vet ikke. Vi skal alle dø, sier han til Variety, og legger leende til:

Let’s mess it up.

Hva nå enn det betyr.

EKSKLUSIVT: Brad Pitt i matchende sett i lin.
EKSKLUSIVT: Brad Pitt i matchende sett i lin. FABRIZIO BENSCH / Reuters

Det er den New York-baserte designeren Haans Nicholas Mott som står bak antrekket. Og om du vil skaffe samme antrekk som Pitt, er det ifølge magasinet GQ ikke bare, bare. Designeren har ingen nettside, det selges ikke i butikker, det finnes ikke et telefonnummer, ingen e-post, og du må bli henvist til designeren for å få handle.

Det var under premieren til filmen «Bullet Train», at Pitt kom kledd i matchende sett med skjorte, jakke og skjørt i lin. Flere motemagasiner hyllet Pitt for antrekksvalget. Herremagasinet GQ mente at det har gått en skjørtealarm, mens Who What Wear mente Pitt lykkes med skjørt. Motemagasinet Vogue skrev at de er «besatt av Brad Pitts linskjørt».

Da Pitt brukte skjørtet var deler av Europa midt i en hetebølge. På den røde løperen sa han til Wall Street Journal at han valgte skjørtet fordi han ville ha en liten bris.

Flere magasiner trakk også frem at Pitt lenge har eksperimentert med stilen, og at skjørt har vært en økende trend for fjonge herrer på den røde løperen.

GIKK FOR GRØNT: Det var under en filmpremiere i Los Angeles at Pitt tok bladet fra munnen og kommenterte skjørtevalget noen uker tidligere.
GIKK FOR GRØNT: Det var under en filmpremiere i Los Angeles at Pitt tok bladet fra munnen og kommenterte skjørtevalget noen uker tidligere. DAVID SWANSON / Reuters
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?