American Music Awards: Hvem skjuler seg bak masken?

MASKERT STJERNE: Prisutdeling eller «Maskorama»? Denne kjendisen fikk virkelig fart på fotografene da hun ankom den røde løperen. Ser du hvem som skjuler seg bak gullmasken?

Nok en gang overrasker kjendisene på den røde løperen.

Publisert:

Mens vi her i Norge ladet opp til en ny uke med jobb, skole og det som måtte være, glitret noen av verdens største musikktalenter på den røde løperen i Los Angeles. I natt var det nemlig duket for American Music Awards (AMA), og stjernene brukte ikke søndagen på å hvile!

NYHETER

Se stjernenes ville VMA-antrekk

For dette var en rød løper vi ikke kommer til å glemme med det første. Et av antrekkene var faktisk så iøynefallende at vi på et tidspunkt nesten begynte å rope «av med masken, av med masken, av med masken!»

Iført en svart kjole med matchende hansker og et tyllslør som rammet inn overkroppen, samt en gullmaske som gjorde det vanskelig å se hvem kjendisen var, ble stemningen virkelig satt for kvelden. Var det «Maskorama» eller American Music Awards vi så på?

NYHETER

«Maskorama»-designeren: – Kan torturere meg og jeg vil ikke røpe noe

MASKORAMA-STEMNING: Hvem skjuler seg bak tyllsløret og gullmasken? Jo, det var selveste Cardi B!
IØYNEFALLENDE DESIGN: Cardi B er ikke fremmed for å ta den helt ut på den røde løperen. Til årets American Music Awards valgte hun et antrekk fra Schiaparelli.
FLERE ANTREKK: Cardi B byttet til antrekk fra Miss Sohee i løpet av kvelden.

Likevel var det kanskje ikke så overraskende at det var selveste Cardi B (29) som gjemte seg bak masken. Hun har jo hatt på seg noen ganske elleville rød løper-antrekk tidligere.

Men hun var ikke alene om å hente frem oppsiktsvekkende finstas denne AMA-kvelden! På den røde løperen krydde det var antrekk som medier over hele verden har snakket om i timene etter prisutdelingen. Bare ta en titt på dette:

GLITTER OG FJÆR: Olivia Rodrigos kjole med fjær og paljetter er midt i trendbildet nå. Kjolen er fra designeren David Koma.
ALLTID BEREDT: Billy Porter kom kledd i turkis dress, og hadde (selvfølgelig) matchende paraply-hatt.
SVART/HVITT: Rachel Zegler var kledd i en stor tyllkjole.
HELGRÅTT: Den populære gruppen BTS gikk for grå dresser i ulike nyanser til prisutdelingen.
SKIFTET: BTS-guttene nøyde seg ikke bare med grå dresser til årets American Music Awards. De stakk av med tre priser fra prisutdelingen. Deriblant den gjeve «årets artist».
KOM MED DATTEREN: Machine Gun Kelly tok med seg datteren Casie Colson Baker på den røde løperen.
GLITRET: Modell Winnie Harlow i en kort og gjennomsiktig kjole med glitrende detaljer.
MASKORAMA? Jennifer Lopez opptrådte under utdelingen.
INFLUENCER: Jojo Siwa er aktuell med amerikanske Skal Vi Danse i disse dager, men tok seg en pause for å delta på prisutdeling.
CUTOUTS: Halle Bailey i fløyelskjole med åpne partier.
LANGT SLEP: Chloe Bailey gjorde som sin søster og gikk også for cut outs denne kvelden.
KUL KATT: Skuespiller Liza Koshy i kort voluminøs kjole kombinert med høye skinnstøvletter.
POPULÆRE: Italienske Måneskin vant først Europa under Eurovision. Nå gjør de det stort i USA også. Tidligere i år avslørte de at de hadde blitt Gucci-modeller, og det var selvfølgelig det de hadde på seg på American Music Awards.
Publisert: