Therese Johaug deler sine beste skjønnhetstips

Therese Johaug (23) har like mange gullmedaljer i OL og VM, som hun har sminkeprodukter i pungen. Sjekk favorittene hennes her. 

Atle Jørstad
Publisert:

Langrennsesset imponerte alle i sporet sist sesong, og toppet det hele med gull på 30-kilometeren i Holmenkollen.

Men også i rampelyset har hun vært fremtredende de siste årene, selv om hun selv ikke ser på seg selv som noen skjønnhetsdronning.

Når minMote.no spør om hennes beste skjønnhetstips, svarer hun slik:

- Vær naturlig! Det er mitt beste tips.

Hedmarksjenta, som fylte 23 i sommer, har heller ikke noen overfylt sminkepung.

- Mascara, foundation og eyeliner. Det er vel det jeg bruker når jeg sminker meg, sier hun med et smil.

Etter litt nøling og latter kommer det fram at mascaraen er fra YSL, foundation fra MAC og eyeliner fra L’Oreal.Men det er ikke merkene som er viktige for 23-åringen.

- Jeg er ikke så opptatt av sånne merker, så lenge det ser bra ut, understreker hun.

Denne høsten har hun fortsatt sin kampanje med hårproduktene Gliss, og langrennsløperen har flere tips for hvordan man skal ta vare på håret når man er mye ute i kulda og trener.

- Det må jo være å bruke hårproduktene jeg selv har vært med å utvikle, og å ha håret i flette. Det er veldig bra, forteller Johaug.

- Hvorfor akkurat hårmodell?

- Da kan jeg fokusere på å gå fort på ski, samtidig som jeg liker å pynte meg å være fin på håret, som alle andre jenter, sier hun.

Johaug bruker også balsamspray i håret når hun er på farten, for å gi det ekstra beskyttelse og pleie. I tillegg prøver hun å ta seg tid til hårkurer når hun har mulighet – helst en gang i uka.

- Hvor viktig er det at du har et flagrende, flott hår når du går i sporet?

- Det er ikke så viktig akkurat i sporet, jeg bryr meg katta om det akkurat da. Men treningen sliter veldig mye på håret, man dusjer hver dag og er ute i 40 minus. Det tar på håret når du kommer inn igjen, og det sier seg selv at det blir slitent og trenger fuktighet og næring.

- Når føler du deg best selv?

- Når jeg strekker henda i været etter å ha gått i mål, sånn som i Holmenkollen, når jeg vet at jeg har klart det jeg har trent for, sier Johaug til minMote.

- Og da betyr ikke utseendet så mye?

- Nei, sier hun, og tar en pause.

- Men jeg synes jeg så bra ut da også, ler hun.

Flere skjønnhetssaker

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: