David Beckham skriver historie - kaster klærne for kvinneblad

David Beckham (37) er et verdens største idoler. Nå kaster fotballguden klærne for britisk kvinnemagasin.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Med håret dratt stramt bakover, kun iført tettsittende våte jeans og med et forførerisk blikk skrider Beckham opp av bassenget. Det er den britiske utgaven av ELLE som har kapret kjekkasen. Dette er første gangen magasinet prydes av en mannlig modell. Julinummeret havner i norske butikkhyller i juni.

LES OGSÅ: Slik får du stilen til David Beckham minmote.no

I magasinintervjuet, som blir gjort i forbindelse med Bekchams rolle som ansikt utad for London OL, følger det flere sexy bilder og en åpenhjertig David forteller om stjernestatusen, farsrollen og hans like berømte halvdel, tidligere popstjerne og nå designer, Victoria Beckham.

Om pengene og stjernestatusen forteller han:

– Jeg har aldri tenkt på hverken pengene eller berømmelsen. Det har aldri interessert meg og interesserer meg ikke nå. Ingenting av det har noen sinne interessert meg, bedyrer han.

Det superstjernen derimot virkelig bryr seg om er farsrollen og den etterlengtede ankomsten av han første jentebaby.

– Det er stort. Jeg elsker å småbite henne i leggen og skulderen. Hun er perfekt, akkurat som en liten baby skal være. Hun er så vakker, forteller covermodellen til Elle.

Og like forelsket og betatt etter 12- års ekteskap fremstår stjernen også når han skryter uhemmet av sin kones arbeidsmoral og design. Han avslører at hans egen hverdag ikke på langt nær er like spennende som fotballfruens.

– Hun kommer og viser meg hva hun har holdt på med hele dagen og hvilke spennende kjoler og vesker hun har i planene.

Dette er imidlertid ikke første gangen Davids lekre kropp blir eksponert. Han har gjort det for blant annet Gillette, Armani, Got Milk og Motorola, og tidligere i år stilte han opp i bare trusa i forbindelse med undertøyskolleksjonen han lanserte i samarbeid med det svenske motehuset H&M.

Han har også figurert i en rekke hete reklamer sammen med kona Victoria Beckham. Paret tjente blant annet en formue på sin ultrasexy undertøyskampanjen de gjorde for Giorgio Armani, samt reklamen for et eget parfymemerke Intimately Beckham.

LES OGSÅ: Slik får du stilen til David Beckham minmote.no

LES OGSÅ: Moteekspert om Justin Bieber: – Jenter elsker gutter som pynter seg

Publisert: