De beste nettbutikkene for kvinner med former

Frontbilde til plus size

Fordi størrelse ikke bør sette noen begrensning på motefronten, har minMote funnet frem til de beste nettbutikkene for formfulle kvinner. Her kan du finne trendy plagg i størrelse 44 til 62.

Sonia Huanca Vold
Publisert:
Frontbilde til plus size

Foto: Produsenten

Frontbilde til plus size

Foto: Produsenten

Frontbilde til plus size

Foto: Produsenten

Å finne moteriktige klær til en formfull kvinnekropp kan være utfordrendene. De fleste motebutikker har nemlig 44 som største størrelse. Det finnes mange nettbutikker som har spesialisert seg på store størrelser, men ikke alle har et like trendy utvalg.

Se våre høstfavoritter fra butikkene her!

minMote har funnet frem til nettbutikkene som tilbyr det beste sortimentet i store størrelser. Er du usikker på hvordan du skal regne om amerikanske og britiske størrelser? Bruk denne kalkulatoren!

ONLY Carmakoma | Plus Size Fashion
Karmacoma

Lang cardigan fra Carmakoma, ca 1200 kr. Foto: Produsenten

Karmacoma

Jakke fra Carmakoma, ca 1610 kr. Foto: Produsenten

Karmacoma

Trenchcoat fra Carmakoma, ca 2810 kr. Foto: Produsenten

Karmacoma

Kjole fra Carmakoma, ca 2010 kr. Foto: Produsenten

CarmaKoma.com tilbyr klær i størrelse 42 til 54. Selv om utvalget ikke er så stort, er det til gjengeld bra.

I den danske nettbutikken finner du blant annet de perfekte sorte buksene. Plaggene er minimalistiske, og de fleste er i sort eller hvitt. Dette er med andre ord stedet å gjøre innkjøp av basisplagg.

ASOS.COM
Asos

Jeans fra Asos, ca 1060 kr. Foto: Produsenten

Asos

Boucle-jakke fra Asos, ca 370 kr. Foto: Produsenten

Asos er kjent for sitt gode utvalg og for å tilby de ferskeste trendene fra catwalken til en rimelig penge. Her finner du noe for enhver smak og lommebok.

I 2010 utvidet de nettbutikken med en egen avdeling for frodige kvinner. Asos Curve tilbyr trendy plagg i størrelse 48 til 54. Her kan du shoppe alt fra blomstrete dresser og knallfargede jeans til fine vårjakker og nydelige sommerkjoler - alt med en svært god passform.

Plus Size Clothing for Women | Lane Bryant
Lane Bryant

Jakke fra Lane Bryant, ca 720 kr. Foto: Produsenten

Lane Bryant

Jakke fra Lane Bryant, ca 1020 kr. Foto: Produsenten

Lane Bryant

Genser fra Lane Bryant, ca 480 kr. Foto: Produsenten

Lane Bryant

Skjørt fra Lane Bryant, ca 360 kr. Foto: Produsenten

Hos Lane Bryant finner du et enormt utvalg av klær. Nettbutikken har også en stor undertøysavdeling. Her får du topper for en par hundrelapper, kjoler for rundt femhundre og undertøy fra hundre kroner og oppover. Shopper du i nettbutikkens outlet, finner du et stort utvalg moteplagg til sterkt reduserte priser.

Lane Bryant tilbyr størrelser fra 44 til 60. Prisene står oppført i norske kroner, så du slipper å regne om med valutakalkulator.

Shop Women's Plus Size Home Page - Evans UK
Evans

Strikkegenser fra Evans, ca 310 kr. Foto: Produsenten

Evans

Kort kåpe fra Evans, ca 550 kr. Foto: Produsenten

Britiske Evans har et stort utvalg klær i størrelse 40 til 58. Det kommer stadig inn nyheter i nettbutikken, som er ekstra gode på basisplagg som strikkegensere, ytterjakker og jeans. Klikk deg inn på «The Trend Collection» under «Clothing» og «Shop by Collection» for å enkelt finne frem til de mest trendy godbitene fra sesongens kolleksjon. Evans har også en stor skoavdeling hvor du kan finne sko og støvletter som er ekstra vide.

SAKS.COM
SAKS

Tunika fra Johnny Was på Saks, ca 1077 kr. Foto: Produsenten

SAKS

Tunika fra Johnny Was på Saks, ca 2189 kr. Foto: Produsenten

SAKS

Kåpe fra Eileen Fisher på Saks, ca 3601 kr. Foto: Produsenten

SAKS

Kjole fra ABS på Saks, ca 2287 kr. Foto: Produsenten

Saks Fifth Avenue er et av USAs mest eksklusive varehus. I nettbutikken Saks.com finner du Salon Z, avdelingen for formfulle kvinner. Her starter prisene på rundt tusenlappen, så dette er stedet for deg som ønsker å gjøre en ordentlig garderobeinvestering.

Hvert plagg kan sees fra flere vinkler, og modellene er også filmet mens de går med plaggene på. Nettbutikken tilbyr størrelser fra 44 til 54.

Curve & Plus Size Clothing in Sizes 12-32 | Simply Be
Simply Be

Jakke fra Simply Be, ca 780 kr. Foto: Produsenten

Simply Be

Kjole fra Simply Be, ca 550 kr. Foto: Produsenten

I den britiske nettbutikken SimplyBe.co.uk er ikke hele sortimentet verdt å klikke hjem. Leter du litt kan du imidlertid finne mange motekupp verdt hundrelappene. Klikk deg inn på trendavdelingen som ligger under Fashion-fanen. Her finner du de fineste plaggene, og du får også gode stylingtips. Størrelsene begynner på 44 og ender på 62.

Nettbutikken har avdelinger for treningsklær, badetøy og undertøy. Du finner også en egen avdeling for vide sko.

Publisert: