Se Sigrid og Kaya Wilkins i gjevt modelloppdrag

Den britiske kleskjeden Topshop har huket inn de to norske artistene til sin nye kampanjevideo. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Mange norske artister har blitt hete navn internasjonalt. I fjor frontet Aurora John Lewis' julekampanje og tidligere i år ble Anna of the North rost i Vogue.

Nå er det kjent at Topshop har valgt ut Sigrid Raabe og Kaya Wilkins, bedre kjent som Okay Kaya, til sin julekampanje, skriver motenettstedet Melk og Honning.

Se modelldebuten til Sigrid i videoen i toppen av saken.

NYHETER

Norske Kaya er sesongens modell

Kjeden beskriver Sigrid som en av de mest sensasjonelle artistene i år, og som fortsetter å imponere. Sigird ble nylig kåret til Årets nykommer under P3 Gull og ble valgt ut til en av artistene på BBCs longlist til Song of 2018. Dette er første gangen Sigrid gjør en modelljobb for en internasjonal kjede.

ÅRETS NYKOMMER: Sigrid Raabe under P3 Gull i november. Foto: Frode Hansen/VG

Wilkins mener kjeden har en særegen evne til å skape dype, emosjonelle tekster. Her hjemme er Wilkins for tiden aktuell med rolle i Joachim Triers film «Thelma». Hun bor for tiden i New York og jobber som artist og modell. Wilkins er signert med modellbyråer i de viktigste motebyene og har gått visninger for flere store motehus som Balenciaga og Calvin Klein.

NYHETER

Slik var Victoria's Secret-showet

BALENCIAGA: Kaya Wilkins på catwalken i Paris i mars. Foto: Getty Images

Topshop sier ifølge Melk og Honning at de har valgt ut fire av musikkbransjen største fremadstormende stjerner som covrer «Wishing on a star» av The Rose Royce.

NYHETER

Åpner opp om mote-debuten

I tillegg til de to norske popstjernene er britiske Nadia Rose og Fransk-tunisiske Sonia Ben Ammar med i filmen. Kampanjen skal blant annet være en hyllest til den neste generasjonen med lovende talenter ifølge Topshop.

Publisert: