Norges best kledde kvinne - runde 3

SEMIFINALE: Jenny Skavlan, Anniken Jørgensen, Darja Barannik og Dagny Norvoll Sandvik er de som har mulighet til å komme til finalen. Alle foto: NTB Scanpix, Getty Images.

MinMote-leserne kårer Norges best kledde kvinne. Hvem vil du se i finalen? Stem her!

MinMote
Publisert:

MinMote har kommet frem til en liste med kvinner, basert på hvem som har markert seg i det norske motebildet det siste året. De fire neste dagene vil to og to kvinner møtes i dueller, der vinneren går videre til neste runde. Slik fortsetter vi helt til leserne har kåret en vinner.

Avstemningen i semifinalen er avsluttet. En rekke sterke navn ble slått ut i alle rundene og disse to står igjen i finalen.

Tredje runde i kåringen avsluttes midnatt natt til torsdag 11. januar. Les mer om hvordan kåringen er organisert nederst i saken.

STEM HER!

Darja Barannik (venste) eller Dagny Norvoll Sandvik (høyre)

Darja Barannik

Influencer Darja Barannik er kjent for sin elegante stil og stadig blir avbildet av «street style»-fotografer. Hun kombinerer klassisk eleganse med de nyeste trendene, mens hun alltid er tro mot sin egen stil. Hun er rett og slett RÅGOD PÅ INSPIRERE med sin luksuriøse garderobe, slik at det virker oppnåelig for oss dødelige.

Dagny

Tromsø-artisten Dagny Norvoll Sandvik har hatt suksess med røff popmusikk i både inn- og utland de siste årene. Med signatur-antrekk som jumpsuits og matchende sett er hun LETT Å LA SEG INSPIRERE AV.

Anniken Jørgensen (venste) eller Jenny Skavlan (høyre)

Anniken Jørgensen

Bloggeren Anniken Jørgensen har gjort seg bemerket med sin KREATIVE KOMBINASJONER AV DYRT OG BILLIG. Bloggeren er alltid å se i trendy antrekk som kombinerer plag fra kjedebutikkene med skikkelig luksus.

Jenny Skavlan

GJENBRUKSDRONNING OG PROGRAMLEDER JENNY SKAVLAN viser at det går an å være blant landes best kledde, uten at man trenger å løpe til butikkene for å sikre seg det som er neste skrik.

Slik er kåringen organisert

MinMote-redaksjonen har satt sammen den opprinnelige listen med de nominerte. Videre har vi skrevet et enkelt dataprogram som stokker om på listen, slik at navnene har havnet i tilfeldig rekkefølge. De første to navnene på listen skulle møtes i første duell, det tredje og fjerde navnet skulle møtes i andre duell, og så videre. Slik sett er duellene tilfeldig organisert.

Etter første runde vil vinneren av duell én møte vinneren av duell to, vinneren av duell tre vil møte vinneren av duell fire, og så videre. Slik fortsetter det til og med finalerunden, der Norges best kledde kvinne vil kåres. Her har vi blant annet hentet inspirasjon fra det amerikanske magasinet GQ, som de siste årene har brukt dette formatet på sine årlige kåringer.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.