Nyheter

Kim Kardashian delte naken-selfie på Instagram

Skjermdump Instagram

Etter at Kim Kardashian (34) ble gravid med sitt andre barn, har flere anklaget henne for å lyve om graviditeten. Nå tar hun et oppgjør med kroppskritikken og motbeviser anklagene med et bilde i bare nettoen.

Line Blokhus
Publisert:

Realitystjernen har blitt anklaget for å lyve på seg graviditeten, fordi hun ikke har lagt på seg like mye under dette svangerskapet, som da hun gikk gravid med datteren North West (2). Flere internasjonale medier, blant annet Hollywood Life og The Mirror, har skrevet om ryktene rundt superstjernens graviditet.

Les også:Kim Kardashians beste gravidantrekk

Tirsdag ettermiddag svarte Kardashian på kritikken ved å dele et nakenbilde på Instagram med sine 42,3 millioner følgere.

Under bildet skrev Kardashian en lengre tekst om at hun både har blitt kritisert for å være for tynn til å være gravid - og at hun også har mottatt kritikk for å være for tykk.

Saken fortsetter under bildet.

- Alle kropper er ulike

- Noen ganger blir jeg fotografert rett før jeg skal spise - og ser mindre ut, og andre ganger har jeg akkurat spist - og ser større ut. Det er en del av denne prosessen, skriver hun og fortsetter:

- Jeg tror dere alle kjenner meg så godt at dere vet jeg ville dokumentert prosessen dersom jeg hadde valgt en surrogat. Alle kropper er ulike, alle graviditeter er ulike. Jeg har lært meg å elske kroppen min på alle stadier. Jeg kommer til å bli enda større og det er også vakkert!

Kardashian påpekte også at barnets kjønn kan påvirke hvordan graviditeten utarter seg - denne gangen venter nemlig superstjernen og sangeren Kanye West en sønn.

Det gjenstår å se om dette nakenbildet vil få samme respons som bildet som prydet forsiden av bladet Paper Magazine i fjor - nemlig bildet av Kardashians rumpe, som "herjet" på internett. Er nakne og gravide Kim #breakingtheinternet part 2?

Saken fortsetter under bildet.

Vil endre idealene

Den seneste tiden har flere aktører i motebransjen tatt grep for å endre kroppsidealene i bransjen. I januar ble det kjent at det prestisjetunge modellbyrået MiLK Model Management har hanket inn den vakre plus size-modellen Tess Holiday – som beskrives som en viktig rollemodell.

Les også:Se norske mødres reaksjon på Bugaboos lettkledde vognbilder

I juli figurerte plus size-modellen på norske Elles forside - noe som inspirerte den norske kunstneren Unni Askeland (53) til å posere i liknende positur. Askeland utfordret andre kvinner til å gjøre det samme - ikke minst oppfordret hun Erna Solberg til å la klærne falle - for å få kvinner til å omfavne sin egen kropp.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Unni Askeland utfordrer Erna Solberg til nakenbilde

 2. NYHETER

  Se norske mødres reaksjon på Bugaboos lettkledde vognbilder

 3. NYHETER

  Modell med Downs syndrom landet to store avtaler

Finn mer innhold om:

 1. Kim Kardashian
 2. Kroppspress

Relaterte artikler

NYHETER

Unni Askeland utfordrer Erna Solberg til nakenbilde

NYHETER

Victoria's Secret modell langer ut mot fransk manneblad

NYHETER

Kim Kardashian avfeier mammatøy-kritikken

NYHETER

Amy Schumer ble kalt plus size - langer ut mot Glamour

NYHETER

Khloé Kardashian vil unngå mammaklær

NYHETER

Mødre verden over raser på grunn av vognbilder med bikinimodell

NYHETER

Kim Kardashians munnbind provoserer