Kronprinsesse Mette-Marit og prins William matchet med skjerf

PÅ PLASS: Hertuginne Kate og prins William ankommer Norge. Foto: Getty Images

Det kan se ut til at rødt skjerf er tingen å gå for om du vil matche de kongelige.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Både hertuginne Kate og kronprinsesse Mette-Marit er kjent som moteinteresserte trendsettere, men det var Mette-Marit og prins William som matchet mest da hertugparet landet på Gardermoen militære flyplass i formiddag.

Både Mette-Marit og prins William hadde nesten like kåper og matchende røde skjerf.

Se alle detaljene om besøket her!

Om de matchende antrekkene var avtalt kongelig spill er foreløpig ikke kjent.

Tross snø og ruskevær var hertuginne Kate kledd i en himmelblå kåpe med de tynne strømpene som har blitt hennes signatur under. Hertuginnen kombinerte kåpen, som er fra merket Catherine Walker, med et par svarte pumps med tykk hel.

De blå kåpene er også en av Kates signaturer, og vi har tidligere sett henne i en rekke ulike varianter.

Se prins William og hertuginne Kate ankomme Norge her! Matchy-matchy!

Mens hertuginne Kate hadde sine tynne strømper, var kronprinsesse Mette-Marit mer forberedt på ruskevær med svarte strømper. Hun hadde kombinert sin kåpe med et tynt skinnbelte i livet som matchet skjerfet.

Magasinet People omtaler nå møtet mellom Mette-Marit og Kate som virkelighetens møte mellom Disney-prinsessene Elsa og Belle.

Da de kongelige møttes på slottet var hertuginne Kate kledd i en mamma-kjole fra merket Seraphine.

SAMLET: Prins William, hertuginne Kate, kong Harald, dronning Sonja, kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon i Fugleværelset på Slottet. Prinsesse Märtha og prinsesse Astrid var også på plass. Foto: Vidar Ruud, NTB scanpix

Da William og Kate ble vist rundt i Ingrid Alexandras skulpturpark hadde Kate den samme kåpen som da hun ankom Norge, men hun hadde byttet til høye støvletter og satt på seg en retro lue alpakkapels og hansker med pelskant. Hatten skal være laget av alpaccapels og ha en prislapp på omlag 2500 kroner.
Mette-Marit hadde skiftet til en lys duffel-jakke og svart skjørt.

DU STORE ALPAKKA: Her er Kate i Slottsparken torsdag ettermiddag. Foto: FRODE HANSEN, VG

Dronning Sonja hadde et eget designet skjerf på seg. Skjerfet var i turkis, grønt, blått og oransje, med grafiske mønster. Hun hadde på seg en beige kåpe, høye støvler og sorte hansker.

EGET SKJERF: Dronning Sonja og prinsesse Ingrid Alexandra viste frem skulpturparken i Slottsparken. Foto: Frode Hansen/VG

Mens vi i MinMote-redaksjonen er mest spent på kjolene vi får se under middagen på slottet torsdag kveld, følger vi også nøye med på hvordan de kongelige kler seg under resten av programmet.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.