Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad i Vogue-serie

I MOTESERIE: Marius Borg Høiby stiller opp med modellkjæresten i det anerkjente motemagasinet Vogue. FOTO: ROBERT S. EIK/VG / Faksimile Vogue.com
I MOTESERIE: Marius Borg Høiby stiller opp med modellkjæresten i det anerkjente motemagasinet Vogue. FOTO: ROBERT S. EIK/VG / Faksimile Vogue.com

Marius Borg Høiby (21) og Juliane Snekkestad (22) viser hvordan man kan «tilbringe en romantisk avslappende dag i Oslo».

Forholdet mellom modell Juliane Snekkestad og Marius Borg Høiby har lenge vært tema for diskusjon. Nå viser paret sin kjærlighet i det anerkjente motemagasinet Vogue.
I en lang billedserie viser de frem sine favorittsteder i Oslo – med kamera på slep.

– Folk tror Oslo er det kaldeste stedet på jorden, men det er det egentlig ikke. Om sommeren er det vakkert, og du kan svømme og ha det gøy, sier 21-åringen Borg Høiby til Vogue.

Snekkestad og Borg Høiby trekker fram blant annet Viglandsparken, Velouria Vintage på Grünerløkka, Lokk i Torggata, Salt på Langkaia, Oslo Skatehall og Illegal burger som sine favorittsteder i byen.

Borg Høiby og Snekkestad bor i London. Han jobber som style editor i magasinet Tempus, mens hun jobber som modell. På turen med Vogue på slep kommenterer også Borg Høiby at han synes folk i Oslo kler seg eksperimentelt.

– Det er mye kreativitet i Norge, og det vokser, sier han.

MinMote har vært i kontakt med den norske fotografen Alexander Norheim som har tatt billedserien, men han ønsker ikke å komme med noen kommentar.

Artikkelen er skrevet av Vogue-journalist Laird Borelli-Persson som var på besøk i Oslo under den norske moteuken. Hun har sørget for at Oslo Runway har fått internasjonal oppmerksomhet ved å omtale flere av visningene.

PÅ KAIA: Borg Høiby og Snekkestad forteller at SALT på Langkaia er en av deres favorittsteder. Foto: Skjermdump
PÅ KAIA: Borg Høiby og Snekkestad forteller at SALT på Langkaia er en av deres favorittsteder. Foto: Skjermdump

Paret forteller også at de drømmer om å starte sitt eget klesmerke. Etter Borg Høiby så på TV-serien Sons of Anarchy startet han med å overføre sine maleferdigheter fra lerret til skinnjakker, skriver Vogue. Til dags dato er de ikke til salgs, men han er ikke fremmed for tanken, forteller han.

– Det er drømmen vår, å starte et eget merke, legger Snekkestad til.

De tar også turen innom Lokk i Torggata hvor de forteller at begge har en forkjærlighet for hodeplagg.

Snekkestad forteller at hun liker å mikse med forskjellige stiler for å unngå å se for «pen jente» ut. Hun vil gjerne bruke et søtt skjørt med noe mer litt røft som et bandana-skjerf, skriver magasinet.

MinMote har forsøkt å komme i kontakt med Slottet, men har foreløpig ikke lykkes.

Hvordan var din opplevelse i dag?