Paris Jackson lander sitt første Vogue-cover

KOMMENDE STJERNE: Paris Jackson, datteren til avdøde Michael Jackson, sier til Vogue at hun vil satse på en karrière i motebransjen. Foto: Getty Images

Paris Jackson (19), datteren til avdøde Michael Jackson, ønsker å være noe annet enn skjønnhetsidealet motebransjen promoterer. I juli-utgaven av Vogue Australia pryder hun forsiden for første gang.  

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er den australske utgaven av Vogue som har dedikert juli-forsiden til 19 år gamle Paris-Michael Katherine Jackson, den eldste datteren til den avdøde popstjernen Michael Jackson.

TILBEHØR

Denne sommeren er det disse solbrillene som gjelder

Jackson poserer i et kongeblått sett fra Prada med gult perlebroderi. Bildene er tatt av den anerkjente motefotografen Patrick Demarchelier. Den avslappede hestehalen er stylet av Jimmy Paul og sminken, lagt av James K, er nærmest umerkbar på bildene.

19-åringen beskriver sitt første Vogue-cover som en svært takknemlig opplevelse.

I intervjuet, som er løst via SMS, sier unge Jackson at hun vil fokusere på - og markere seg innen motebransjen de neste årene.

– Jeg har så mange saker som står hjertet mitt nært, og jeg føler det min plikt å kjempe for folket. Men akkurat nå fokuserer jeg på motebransjen og at min personlige kreativitet vises gjennom jobbene jeg gjør, sier Jackson som akkurat har booket en Calvin Klein-kampanje.

NYHETER

Miley Cyrus og luksusmotehus i opphetet Instagram-krangel

–Jeg ønsker virkelig å markere meg positivt i motebransjen, mest fordi det stereotypiske skjønnhetsidealet er overalt - i magasiner, i hver artikkel som popper opp på telefonen og hver reklameplakat du kjører forbi på gaten. Jeg har allerede mange unge jenter som ser opp til meg, og jeg vil være noe deres foreldre synes at det er OK å se opp til.

Se hvordan du styler én kjole for å få seks ulike antrekk i Trendguiden:

Publisert: