Dyrt vs billig

Mari Glans
Publisert:

Enkelte produkter kan man kjøpe billig og bra, mens andre produkter lønner det seg å investere litt ekstra i. Jeg har laget en liten oversikt over hva du kan spare penger på og på hvilke produkter du bør bruke noen ekstra slanter. Men som alltid er det ingen regel uten unntak, det finnes gode og dårlige produkter i begge prisklasser.

En god huskeregel er at produkter som skal ligge på huden over lengre tid bør være dyrere, mens produkter som bare skylles av igjen kan være rimeligere.

Spar

Rens, toner og peeling - Disse produktene skylles rett av, så her kan du godt bruke en rimelig variant tilpasset din hud.

Mascara - Det finnes mange gode mascaraer i budsjettklassen, mine favoritter er fra Maybelline og MaxFactor.

Kajal og brynskygge - Så lenge kajalen er myk, spiller det ingen rolle hvor den er fra. Brynsskygger er hardere og skal gi mindre farge enn vanlig øyenskygge, så da kan man godt gå for en billig variant.

Neglelakk - Enkelte merker er mye bedre og rimeligere enn de selektive parfymerimerkene. Sjekk ut negelakk fra Essie og O.P.I.

Leppestift og lipgloss - Man kan enkelt finne gode leppestifter og gloss blant de billige merkene. Dette må man påføre ofte uansett.

Shampo og dusjsåpe - Man trenger ikke bruke masse penger på frisørshampo og dusjsåpe. Mine budsjettfavoritter for hår er fra Aussie og dusjproduktene fra Boots.

Sløs

Dagkrem og øyekrem - Dette er produkter som ligger på huden hele dagen, så her lønner deg seg å kjøpe kvalitetsprodukter som er tilpasset din hud.

Foundation - Bruk penger på en god foundation, det er den beste sminkeinvesteringen du kan gjøre. En god foundation gir et naturlig resultat, tetter ikke porene og beskytter og pleier huden på samme tid.

Pudder og rouge - For et naturlig resultat er det viktig at pudder og rouge er så finkornet som mulig. Da må man gå for kvalitet.

Øyenskygge - Jo mer pigmentert en øyenskygge er, jo enklere er den å legge med et godt resultat. Men det trenger ikke være så veldig mye dyrere å kjøpe kvalitet, sjekk ut øyenskygger fra MAC for eksempel.

Parfyme - Både når det gjelder kvaliteten og konsentrasjonen av duftoljene, er du best tjent med å kjøpe dufter på parfymerier og styre unna billigvariantene du finner andre steder.

Publisert:

Finn mer innhold om: