Victoria Beckham får skryt for ny kleskolleksjon

Victoria Beckham får skryt for sin siste kolleksjon, som er laget for kvinner med former. Men enkelte kritikere hevder formfulle kunder ikke kan bruke Victorias design.

Cathrine Elnan
Publisert:

Under New York Fashion Week viste Vicoria Beckham fram den nye kleskolleksjonen sin, som denne gang var designet for kvinner med en fyldigere fasong. Moteekspertene likte hva de så, og mente hun hadde tatt et skritt opp som motedesigner.

Kan kalle seg designer

- Nå kan hun kalle seg en vaskeekte designer, med sin egen signaturstil, sier Nick Ede, moteekspert og tidligere «Project Runway»-dommer til Sky News Online.

Den tidligere Spice Girls-artisten viste sin femte kolleksjon, og valgte en atypisk presentasjon under visningen, hvor hun kommenterte inspirasjonen bak hvert eneste antrekk. Kolleksjonen besto av elegante kjoler med draperinger og kortere, ermeløse kjoler som var innsvinget i livet. Fargeskalaen varierte fra krem til gul og metallisk.

minMote møtte Victoria`s Secret-modellene i New York. Se hele innslaget!

Bannlyser undervektige modeller

Beckham har tidligere uttalt at hun har bannlyst undervektige modeller fra catwalken sin, og at denne kolleksjonen skulle være for damer med kurver og former. Men moteekspertene er usikre på om klærne virkelig kan brukes av damer med former.

- La oss være realistiske. Kvinnene som kjøper disse kjolene kommer ikke til å være normale, formfulle kvinner, selv om det kanskje er det Victoria Beckham tror, sier motejournalist Sarah-Jane Smith til Sky News Online.

Selv om hun er skeptisk til hvem klærne er designet for, var motejournalisten en stor fan av kolleksjonen.

- Den er elegant, feminin og anvendelig. Hun er definitivt en designer man bør holde øynene åpne for, sier Smith.

Slik forbereder de seg til motevisningene. Se de norske modellene her!

Designet veske til David

Vårkolleksjonen som ble presentert under New York Fashion Week var den første som også inneholdt Victoria Beckhams egendesignede håndvesker. I et intervju med magasinet Instyle forteller hun at yndlingsvesken i kolleksjonen er den hun designet med ektemannen i tankene.

Skal du på shopping? Her er flere fine høstfavoritter som ikke går av moten

Relevante saker videre:

Zac Posen viste leken og feminin design. Se hele visningen her!

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Naomi Campbell slo seg løs. Se dansen hennes her!

Lurer du på hvilke farger du skal satse på i høst?Her er sesongens viktigste farger!

Publisert: