Times Square & Chanel

silje
Publisert:

Her ser dere fangsten fra vintageshoppingen hos Michaels. Jeg prøvde flere lekre Chanel-jakker før jeg fant denne vesken fra 80-tallet litt godt gjemt i butikken. Jeg har lenge ønsket meg en Chanel-veske som er såpass stor at jeg kan bruke den til hverdags. Fordelen med å kjøpe en vintage-eller secondhand designerveske i en upscale butikk, er at de nesten garantert er ekte. Personalet har mange års erfaring og hjelper deg gjerne med å gå i gjennom detaljene på vesken. Hos Michaels får du også 48 timer til å sjekke at varen er ekte, dvs at du kan ta den med til nærmeste Chanel-butikk. Skulle det vise seg at varen ikke er ekte, får du pengene tilbake.

Antrekk: Skinnjakke fra Voice, jeans og boots fra Acne, kardigan fra F21, t-skjorte fra Old Navy, hals fra H&M og vintage Chanel-veske fra Michaels.

Etter en liten runde på Times Square (her er det action uansett tid på døgnet), ble det et kjapt stopp i kjoleavdelingen til Macys. Er du på jakt etter en kjole til en spesiell anledning som julebord, nyttårsaften eller bryllupsgjest, anbefaler jeg deg en tur hit. Macys har en hel etasje med kjoler og prisene er fra ca 500 kr og oppover. Selv fant jeg en nydelig cocktailkjole fra Jessica McClintock, som ble brukt på fest i LA uken etter. Husk å stikke innom kundeservice på 1 1/2 etasje, så får du rabattkort til 10-15 prosent på det du handler.

Publisert: