Få Halloween-inspirasjon fra Heidi Klum

Usikker på hva du skal ha på deg på Halloween-festen? Fallhøyden kan være stor.

Milda C. Melland
Publisert:

Et bra Halloween-antrekk krever kreativitet og en god del forberedelse. Enten du går for full kostyme eller pynter til en enkel kjole så er helheten det viktigste. Med et gjennomført antrekk som fokuserer på detaljer i sminke, tilbehør eller hår kan du fort bli kveldens høydepunkt.

I fjor gikk det mye i hvite og sorte kjoler, englepreget som Paris Hilton eller i form av en skremmende kråke som Heidi Klum.

Er det ei som vet å dra i gang en skikkelig Halloween-fest så er det nettopp supermodell Heidi Klum. Sammen med ektemannen Seal har hun i ti år vertet kjendisenes mest legendariske kostymefester.

Fra eple til guden Kali

Småbarnsmoren har kledd seg ut i alt fra eple, katt og fjorårets kråkekostyme – men hun huskes nok best som den hinduiske gudinnen Kali, malt i blått med dødninghoder hengene på seg. Med detaljert sminke og originale klesvalg er hun dronningen av Halloween.

Er det noen som vet å pynte seg til fest så er det Hollywood-stjernene, så her er det bare å hente inspirasjon. Alt fra skummelt til sexy er lovt, det viktigste er å finne balansen slik at det ikke blir for vulgært. Artist Mariah Carey har kanskje ikke vært like heldig ved hver anledning.

Se bilder fra en av Heidi Klums elleville Halloween-fester her!

Kle deg som idolet ditt

Et tips kan også være å kle seg som sitt idol. Ifølge den amerikanske nettsiden iParty går det i år mye i Lady Gaga, «Alice in Wonderland» og «Jersey Shore»-kostymer av «The Situation» og Snookie. For en mer elegant stil kan ikoner som Kleopatra og Marilyn Monroe brukes som utgangspunkt – og derfra er det kun fantasien som setter grenser.

Les relevante artikler:

J. Lo-tvillingene har blitt modeller. Se Gucci-bildene her.

Hvem er landets beste moteblogger? Stem på din favoritt her

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Vurderer du å kjøpe Chanel-veske? Her får du vite om den er ekte eller ikke

Jer

sey Shore

Publisert: