Sminken som gjør deg trendy denne sommeren

Du trenger ikke kjøpe mange produkter for å være oppdatert på sommerens skjønnhetstrender. Her er fem must-haves i sommerens trendy sminkepung.

Mari Glans
Publisert:

Sommerens trender innen makeup er varierte, men det er enkelte farger og stiler som går igjen. Pastellfarger er veldig riktig denne sommeren, i tillegg til glødende hud og sotede øyne. På øynene skal det gjerne være litt mer sprelske farger enn de tradisjonelle sorte og grå tonene. Blått og sjøgrønt er to veldig trendy farger til øynene, og er sett på vårvisningen til blant annet Gucci, og på stjerner som Rihanna og Gisele Bundchen.

Her er fem produkter du trygt kan investere i denne våren:

Pastellfarget neglelakk

Neglene er et perfekt område å eksperimentere med farger på, siden det ikke er alle som liker å se ut som et sukkertøy i ansiktet. Pastellfarger er kjempelekkert til solbrun hud, og ser moderne og fresht ut. Prøv gjerne farger i rosa- og orangetoner.

MinMote.no - Norges største moteside

Leppestift

Denne sommeren kan du pakke ned lipglossen, og heler satse på en leppestift. Sommerens fargeskala går helt fra Barbierosa til hudfarget, med farger som korall, babyrosa og fersken i midten. Til sommeren er det fint med litt glansfulle lepper, så gå gjerne for en leppestift med litt glosseffekt.

MinMote.no - Norges største moteside

Blå øyenskygge

Mange trodde nok at den blå øyenskyggen forsvant med 80-tallet, men nå er den tilbake for fullt. Riktignok i en litt mer nedtonet utgave enn tidligere. Årets kuleste blåfarger heller mer mot sjøgrønn, lilla og turkis, men vi ser også den klare blå fargen på øyenskyggene. Sot øynene med innslag av blått til fest, eller legg den forsiktig sammen med en mer nøytral farge på dagtid for å fremheve øynene.

MinMote.no - Norges største moteside

Solpudder

Glødende hud er et must i sommermånedene. Enten du har en naturlig solbrun farge i ansiktet eller er like blek som vanlig, bruk et solpudder for å få ekstra fin farge i ansiktet. Denne sommeren bør du investere i et solpudder med en anelse skimmer i (ikke glitter), for å få ekstra glød i huden.

Bronsefarget kajal

Sotede øyne er alltid i motebildet, men man trenger ikke alltid bruke sort. En bronsefarget kajal er den mest anvendelige investeringen denne sommeren, fordi den kan brukes på mange forskjellige måter. Velg en kajal med ekstra myk konsistens, da kan du legge den både som skygge over øyelokket eller i en tykk strek over og under øyet, som du softer ut med en bomullspinne for en sotet effekt. Du kan også legge bronsefarget kajal på våtkanten for et mer intenst blikk, uten at det blir for hardt som det ofte kan bli med sort.

MinMote.no - Norges største motesideFølg minMote.no på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om: