Stjernene digger Minx-negler

Det hotteste innen negler akkurat nå er Minx, en ny type neglelakk i form av en folie. Minx kommer i alle mulige farger og mønstre, og stjernene digger selvfølgelig produktet.

Minx er på fingrene til det meste som kan krype og gå av kjendiser om dagen. Minx er en slags folie som smeltes på neglene med varmelampe. Varmen gjør at folien former seg etter neglene og fester seg. Det som skiller Minx fra vanlig neglelakk er at Minx ikke flasser eller fliser seg opp, tørker med en gang og resultatet varer i opp til to uker. Og siden Minx er en folie og ikke en lakk, kan neglene få alle mulige mønstre, farger og finisher, resultatet blir helt nøyaktig og får med alle mulige detaljer.

Dette er hot på neglene!Les mer om høstens negletrender

Hot med gullnegler

Det er kanskje ikke så rart at kjendisene har kastet seg over trenden. Designen som er mest sett hittil innen Minx, er gullneglene. På grunn av at Minx er folie og ikke lakk ser neglene ut som ekte, skinnende gull.

Beyonce Knowles er en av stjernene som har falt for negletrenden, og har blitt sett med gullnegler fra Minx både i videoen til «Single Ladies», på coveret av V Magazine og på flere prisutdelinger.

Bruk neglelakken riktig!Slik lakker du neglene

Obama-negler

En annen populær variant er portrettet med president Obama, som har vært sett på neglene til Solange og Beyonce Knowles og artisten Eve. Dyreprint er også hot på neglene, og Rihanna har blitt sett med varianter av både leopard og tigerprint i forskjellige farger på neglene.

Andre stjerner som digger neglene fra Minx er Mariah Carey, Lily Allen, Victoria Beckham, Lady Gaga, Blake Lively og Katy Perry. Sistnevnte har prøvd mange forskjellige varianter, og ble nylig sett med Oompa Lompa-figurer fra «Charlie og Sjokoladefabrikken» på neglene.

Se Katy Perrys Oompa Lompa-negler her!

Få perfekte negler!Prøv minMotes neglepleie-guide

Relevante artikler videre:

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og godt voksne

Alt om høstens skjønnhetstrender!De ti viktigste makeup-trendene

Her er den kuleste festsminken!Høstens kuleste partylook

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Hvordan var din opplevelse i dag?