Peaches' norske designervenn i sorg: - Hun virket så lykkelig

SAMMEN I OSLO: Da bergenseren Kristian Aadnevik viste frem sin andre samarbeidskolleksjon med Ricco Vero satt Peaches Geldof på første rad. Foto: Sara Johanessen / Scanpix
SAMMEN I OSLO: Da bergenseren Kristian Aadnevik viste frem sin andre samarbeidskolleksjon med Ricco Vero satt Peaches Geldof på første rad. Foto: Sara Johanessen / ScanpixSara Johannessen

Kjendisdesigner Kristian Aadnevik (36) er i sorg etter at stilikonet Peaches Geldof gikk bort mandag, kun 25 år gammel.

Tekst ODA MARIE MIDBØE og SONIA HUANCA VOLD

Designer Kristian Aadnevik, som er bosatt i London, har de siste årene kledd opp internasjonale stilikoner som Rihanna og Selena Gomez. Nylig designet han også Kylie Minogues turnégarderobe.

Aadnevik forteller til MinMote at han og Peaches Geldof lenge har vært i samme omgangskrets. Da MinMote tok kontakt med Aadnevik tidlig mandag kveld, hadde bergensdesigneren ikke fått med seg nyheten om dødsfallet.

- Jeg har sittet i møter i hele dag og var ikke klar over dette. Det er fryktelig trist, sier han over telefon til MinMote.

Da bergensdesigneren Kristian Aadnevik viste frem sin andre kolleksjon for Riccovero i august 2011, flydde han Peaches Geldof til showet i Oslo. Stilikonet og kjendisdatteren var leid inn som DJ på etterfesten, og satt også på første rad under visningen iført en av designerens kreasjoner.

- Dette kom som et stort sjokk for meg. Peaches var en fantastisk jente, intelligent og full av liv. Hun virket så lykkelig sammen med Thomas og barna, skriver Kristian Aadnevik på e-post til MinMote natt til tirsdag.

Aadneviks design kan best skildres som sexy med en rå vri. Det er også en god beskrivelse på Peaches Geldofs stil, som har blitt kopiert av jenter verden over i åtte år.

MinMote.no - Norges største moteside

- Jeg vil huske henne som en varm, hjertelig og glad jente - mine tanker går til hennes barn og familie, skriver designeren videre.

Geldof hadde med seg sin kjæreste Thomas Cohen da hun besøkte Oslo i 2011. Ett år og én måned senere giftet paret seg, i samme kirke som hennes far Bob Geldof og mor Paula Yates ble viet 26 år tidligere. Paula Yates, som døde av en overdose heroin da Peaches var 11 år gammel, ble begravet i samme kirke i 2000.

Peaches Geldof etterlater seg to barn.

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Hvordan var din opplevelse i dag?