VGs lesere ga Sørvaags kjole terningkast seks!

NY DOM: Hanne Sørvaags kjole fikk terningkast seks av VG leserne som mener hun ser nydelig ut. Her er hun på Rød løper fra Spellemann 2013. Foto: Jørgen Braastad/VG

Artist Hanne Sørvaag (35) ønsket dom fra de streite gutta for sitt toer-antrekk — de er tydelig fornøyd med kjolen. 

Angelica Hagen
Publisert:

Torsdag kveld publiserte artist og The Voice-mentor Hanne Sørvaag et bilde på sin Facebook-side med terningkastet hun fikk fra Jan Thomas for kjolen på Universals sommerfest. Motepolitiet ga kjolen to øyne på terningen med merkelappen «Feil anledning».

TOER-ANTREKKET: Kjendisstylist Jan Thomas ga Hanne Sørvaags kjole under Universals sommerfest terningkast to. Selv ville hun gitt en femmer.

«Jeg syns jeg var fin, jeg.
Synd man ikke får terningkast av de streite gutta, når det er de man helst vil appellere til. Anyone?», skriver hun under bildet fra Se og Hør.

Bildet fikk massiv respons og er likt av over 16 000 mennesker og har nesten 900 kommentarer i skrivende stund.

VG ga leserne mulighet til å gi Sørvaag terningkast og gjennomgående var terningkastet seks - med flest streite menn som dommere.

VG lesernes dom

215 personer har trillet terning på Sørvaags kjole, majoriteten var menn og terningkastet seks.

«Kjempelekker dame og sexy klær! Dette liker vi gutter», skriver en ved siden av sekseren.

«Hvem bryr seg om snitt og om fargen er inn eller ut? I den kjolen viser du at du er sexy! Jeg ville snudd meg på gata :)», skriver en annen.

«Kult antrekk som viser en stil som gjenspeiler din personlighet», fortsetter Kjartan (32).

«Flott kjole og stilig dame», skriver en annen bruker.

En mann skriver at han ikke finner nok terninger og gjerne skulle sendt fem seksere Hanne Sørvaags vei!

Kast terning på Hanne Sørvaags kjole!

Ønsker større bredde

Hanne Sørvaag sier til VG at det er utrolig gøy å høre at VGs lesere liker kjolen og at folk synes det er gøy å få bedømme selv.

— Som jente prøver man ofte å få respons hos de man vil appellere til på den romantiske måten og da er det viktig å høre hva de synes, sier hun.

Hun håper at Jan Thomas ikke tar seg nær av at hun denne gangen var uenig og sier at han sitter på viktig og god kunnskap, men at hun ønsker større bredde.

— Jeg føler at det var en stemme som manglet og nå har den stemmen kommet frem. Jeg mener at det er viktig at det ikke er enevelde hele tiden, det kunne for eksempel vært ei dame og en heterofil mann i tillegg til Jan Thomas som trillet terning, sier Sørvaag, som for øvrig er veldig fornøyd med terningkastene fra VGs lesere og kommentarene på Facebook.

Enig med Jan Thomas

Ansvarlig MinMote-redaktør Martine Lunder er enig med Jan Thomas om at kjolen ikke brukes til riktig anledning.

— Først og fremst må jeg si at Hanne skal ha masse kred for at hun tar terningkastet med humor – mote og klær skal jo være gøy! Hanne har fått en litt retro klesstil, og det er kult at hun holder på den – men jeg ville heller ikke gitt mer enn terningkast tre, sier Lunder og fortsetter:

— Den er rett og slett ikke fin nok i snittet til Hanne, som er så flott. Når det ikke er noe som bryter opp kjolen eller markerer midjen, blir den litt lite flatterende og kjedelig i snittet, og tilbehøret kunne vært mer delikat; både det store armbåndet og gullvesken blir litt klumpete. Men jeg gir pluss for de sexy gullsandalene!

VG har vært i kontakt med Jan Thomas, som har følgende kommentar til Hanne Sørvaags utspill:

– Jeg gjør en jobb som fagperson. Utover det har jeg ingen kommentar.

Publisert: