Tones stylistvenninne byttes ut

Når «Idol»-delfinalene begynner fredag styler Tone Damli Aaberges bestevenninne, kjendisstylist Hedda Skoug (29), ikke lengre hele dommerpanelet.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Hittil i TV-konkurransens auditionprogram og semifinalerunder har moteblogger og stylist Skoug hatt ansvaret for klesvalg og «looken» til alle i «Idol»-juryen.

Når første finalesending braker løs fredag er det imidlertid kun Damli Aaberge som blir pyntet av sin mangeårige stylist Skoug, som også er en av hennes nærmeste venninner.

Dommerne Gunnar Greve, Esben «Dansken» Selvig og Kurt Nilsen skal fra nå av få kleshjelp av stylist og kjendisfrisør Jojo Engh.

– Det stemmer at vi har gjort endring med styling av dommerne. Hedda skal fortsette med styling av Tone og en annen tar over for de andre tre.

Årsaken er at vi må ta logistikken til å gå opp, samt ta hensyn til kapasiteten til både stylist og dommere. Dette blir en kjempefin ordning som alle er glade for, sier «Idol»-produsent i Monster, Jannicke Engan.

– Jeg har mange prosjekter pågående denne våren. Å skulle style fire dommere til TV-sending er tidkrevende og jeg føler at det går på bekostning av familie og mye annen jobb. Å kun ha fokus på å style Tone resten av «Idol»-sesongen er den beste løsningen for alle involverte parter, forklarer Hedda Skoug til VG.

LES OGSÅ: Sendte Kate Moss ned catwalken i gjennomsiktig kjole

Da minMote omtalte ansettelsen av Tones venninne som stylist for juryen i høst, sa TV 2 at det var Damli Aaberge som hadde spilt inn navnet:

– Vi har gjort en egen vurdering og kommet fram til at Hedda er rett person for jobben, sa Bjarne Laastad.

Skoug sa selv til minMote at hun trodde det ville bli en utfordring å gjøre alle dommerne til lags, men gledet seg til å gi panelets herretrio råd i klesveien.

– Alle har jo sin personlige stil, og den skal jeg jo ikke forandre. Kurt er litt country, Gunnar har skatestil, mens Esben er litt rocka. Tone skal være den trendy og sexy delen av juryen, forklarte stylisten.

Hedda Skoug har stylet Tone i en rekke TV-sammenhenger og var dessuten med til Ibiza i forbindelse med musikkvideoen til «Imagine».

Nå ser hun frem å fortsette «Idol»-jobbingen med Tone.

– Det er jo ikke slik at jeg kommer til å forsvinne fra settet, ettersom jeg skal fortsette å style Tone. Jeg synes det er superhyggelig å skulle samarbeide med Jojo fremover da han er en god venn og dyktig i det han driver med, sier Skoug til VG.

Mens Jojo Engh har ansvar for gutta i juryen, styler fjorårets deltagerstylist Elin Tagestad Frithjofsen finalistene og programleder Stian Blipp.

LES OGSÅ: Kate-effekten slår til igjen – ny «mamma-kjole» utsolgt på et døgn

LES OGSÅ: Spansk motehus anklaget for rasisme

Publisert: