Katie Holmes nektet pressen adgang på moteshow

PR-teamet til nyskilte Katie Holmes (33) nektet fotografer adgang da Holmes & Yang debuterte under New York Fashion Week i dag tidlig.

Jennifer Bråthen
Publisert:

PR-teamet til nyskilte Katie Holmes (33) nektet fotografer adgang da Holmes & Yang debuterte under New York Fashion Week i dag tidlig.

I dag tidlig, New York tid, viste Katie Holmes og hennes kollega Jeanne Yang for første gang sin kleskolleksjon for moteeliten under New York Fashion Week. Etter mediepresset rundt Holmes' skilsmisse fra Tom Cruise ble det i dag kjent at kun invitert presse fikk lov til å dekke debuten på Lincoln Center. Ifølge Irish Independent fikk pressen streng påminnelse på mail i går om at visningen kun var for spesielt inviterte, godkjent av Holmes PR-byrå.

I et ferskt intervju med WWD innrømmer Holmes at hun har delte meninger om pressen.

– Jeg har mye jeg kunne sagt om media, men det finnes en rekke mennesker med mye større problemer og som er mindre heldige stilt enn meg. Jeg forsøker å sette det hele i perspektiv, sier Holmes i intervjuet.

Klesmerket til Holmes og Yang består av klær til både kvinner og yngre jenter. Designerne, som har samarbeidet siden 2009, har satt seg som mål å designe komfortable og lett anvendelige klær i nøytrale farger.

LES OGSÅ: Vogue-redaktør forsvarer Mette-Marits eksklusive garderobe

Style.com, som ifølge det irske nettstedet fikk en snikktitt på kolleksjonen i forkant, røper at kolleksjonen består av alt fra skinnjakker, jump suits og blazere i silke og stroppeløse kjoler som hører hjemme på den røde løperen. Farger som kremhvitt, blått og svart dominerer.

I sosiale medier får designerne mye omtale. Ariel Foxman, redaktør i inStyle, nevner spesielt en knelang, svart og hvit kjole med spagettistropper. «Vil du ha denne kjolen i garderoben din?», skriver redaktøren.

Erik Wilson, motereporter i The New York times, twitrer at modellene likner på Katie Holmes.

– Vi bruker en del silke, skinn og lær. I år er vi ekstra glade for å kunne presentere en rekke detaljer. Det er hovedsakelig plagg som har utviklet seg fra baseproduktene våre. Det er fine, luksusplagg som fremhever kvinnen som ifører seg det, sier Katie Holmes videre i intervjuet med WWD.

Katie Homles er en travel dame på god vei inn i mote- og skjønnhetsindustrien. Nylig ble det nemlig kjent at hun skal fronte sminkemerket Bobbi Brown i deres nye kampanje. Den gullkantede kontrakten gjør Holmes til den første kjendisen som fronter sminkeprodusenten i en reklame. Kampanjen slippes neste vår.

Publisert: