Sexy tobarnsmødre stjal showet på veldedighetsgalla

Skuespillerinnen Jessica Alba (31) og designeren Nicole Richie (31) stjal showet da de holdt veldedighetsgalla i Los Angeles.

Tidligere denne uken ble verdens første «Baby 2 Baby -galla arrangert i Los Angeles. Både Alba og Richie sitter i styret til organisasjonen som hjelper vanskeligstilte familier med babyklær og nødvendig tilbehør.

Det var en stjernespekket tilstelning hvor blant annet stylisten Rachel Zoe, modellen Devon Aoki og skuespillerinnene Busy Philipps og Molly Sims kastet glans. Tross det celebre oppmøte var det de sexy tobarnsmødrene som vekket mest oppsikt på den røde løperen.

LES OGSÅ: Hvordan blir Madeleines brudekjole?

Både Alba og Richie satset på iøynefallende kjoler, forførende sminke og oppsatt hår. Alba kom iført en blekrosa kjole med broderte blomster. Kreasjonen er fra Valentinos neste vårkolleksjon. Alba kombinerte den fotside kjolen med en clutch fra Roger Vivier og smykker fra Harry Winston.

I motsetning til Alba satset Richie på et mer og vågalt antrekk som oste av god gammeldags «Hollywood»-glamour.

Den stilsikre designeren kom i en kjole fra Lorena Sarbu med dyp utringning i ryggen. Hun kombinerte kjolen med matchende clutch og glitrende armbånd. Håret var satt opp i en bob med 20-tallskrøller.

Sjekk de andre gjestenes antrekk her:

LES OGSÅ: «Twilight» -stjerne får 70 mill. for reklamejobb

LES OGSÅ: Disse bør du følge på Instagram

Hvordan var din opplevelse i dag?