Gravide Kates designerkjole utsolgt i superfart

NYDELIG: Med sotede øyne, svart kjole og røde roser i kinnene så hertuginnen alt annet enn sliten ut, da hun ankom en galla i London i går kveld. Foto: Getty Images

Hertuginne Kate (32) viste en bitteliten kul på magen da hun dukket opp i en rålekker designerkjole og høye hæler på en galla i går kveld. Kjolen forsvant nesten umiddelbart fra butikkhyllene.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er tredje gangen hertuginnen har vist seg siden graviditeten ble kjent. Gjennom hele sin tid i offentligheten har Kate blitt berømmet for sin elegante og delikate stil, og i går var intet unntak.

Da den blivende tobarnsmoren ankom en veldedighetsmiddag i London, var hun iført en sexy svart kjole med gjennomsiktige partier både på armene, i front og på skjørtet. Kjolen er fra Templerly - et av Kates favorittmerker - og koster rundt 6000 kroner.

Dagen etter meldte det britiske nettstedet Grazia Daily at kjolen hadde blitt utsolgt på rekordfart på varehuset Harrods sin nettbutikk - og i skrivende stund er den også utsolgt i alle størrelser bortsett fra «L» på Temperlys egen nettside.

Viste magen

Dette er langt ifra et ukjent fenomen. Kates klassiske, beige Burberry-kåpe sørget for en kraftig oppsving for Burberrys omsetning for en stund siden. Og det samme gjelder hertuginnens kjoler, som gang på gang blir utsolgt, kopiert og relansert.

Elegant som Kate er, hadde hun denne gangen kombinert den lille svarte kjolen med en hudfarget underkjole og høye pumps.

I livet hadde hun et svart bånd med sløyfe, som tydelig fremhevet den voksende magen.

Håret var utslått og naturlig stylet med lekre bølger, og som tilbehør hadde hertuginnen valgt en svart clutch-veske og diamantøredobber. Sminken var naturlig og frisk, men fremhevet hennes nøttebrune øyne.

Hertuginne Kate har tidligere fått moteskryt da hun gikk gravid med prins George, og da hun viste seg for første gang siden hennes andre graviditet ble kjent, var hun iført en lyseblå drøm av en kjole.

I FORM: Hertuginnen har slitt med ekstrem kvalme i forbindelse med graviditeten, men ser ut til å ha kommet seg på bena igjen. Legg merke til de gjennomsiktge partiene på designerkjolen. Fotyo: Getty Images
SNART TOBARNSMOR: Det ble kjent tidligere denne uken at Kate og William vil få barn nummer to i april neste år. Legg merke til sløyfebåndet i livet som fremhever den voksende magen. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: