Chimi avslutter samarbeid med «Blondinbella» etter beskyldninger om juks

BLOGGDRONNING: Isabella Löwengrip har mistet en av sine samarbeidspartnere. Foto: Fredrik Sandberg / TT.

Chimi Eyewear har valgt å avslutte samarbeidet med Isabella «Blondinbella» Löwengrip etter hun har blitt anklaget for å kjøpe kommentarer på Instagram.

Publisert:

Sveriges største blogger Isabella Löwengrip går igjennom en tung tid, etter at det ble klart at selskapet hennes er nært konkurs. Det har ført til at hun har lagt USA-planene på is, samt sett seg nødt til å selge luksusvillaen til 30 millioner.

På toppen av kransekaken har nå forretningskvinnen blitt beskyldt for å kjøpe «likes» og kommentarer på sponsede innlegg for brillemerket Chimi Eyewear, skriver Bloggbevakning.

MOTE

Thea Gudmundsen kritiserer Sophie Elise for H&M-samarbeid

Grunnen til at man kjøper engasjement på sosiale medier er for å få det til å fremstå som om det sponsede innlegget er mer vellykket enn det egentlig er. Men disse falske kommentarene og «likesene» har ingen verdi for kunden, i og med at det faktisk ikke er ekte personer bak profilene som kan generere til salg.

Dette har ført til at Chimi Eyewear har valgt å avslutte samarbeidet. Det skriver gründeren av merket, Charlie Lindström, på et Instagram-innlegg etter at noen konfronterte ham i kommentarfeltet.

– Jeg var like sjokkert som deg da jeg oppdaget dette og vi har valgt å avslutte samarbeidet og skal ikke gjøre noe lignende igjen, skriver han på det sponsede innlegget på Löwengrips Instagram.

NYHETER

Stilte i «nakenkjole» på rød løper

Administrerende direktør, Daniel Djurdjevic, bekrefter at partene ikke vil samarbeide med hverandre.

–Vi har sammen konkludert med at vi må avslutte samarbeidet da det er best for begge parter. Nå ser vi på hvordan vi kan løse det på en praktisk måte, sier han til Aftonbladet.

– Mistenker sabotasje

Löwengrip har slettet det aktuelle innlegget på Instagram. Onsdag la hun ut et nytt innlegg hvor hun skriver at hun ikke har noe å gjøre med de falske kommentarene.

- Jeg er ikke ivolvert i dette, og det er heller ikke noen i teamet mitt - det er en ekstern sabotasje og vi prøver å finne ut hvordan det i det hele tatt er mulig å sende noen falske kommentarer. Men å tenke på at det er noen der ute som prøver å få det til å se ut som jeg manipulerer kommentarer bryter meg ned, skriver hun.

Aftonbladet skriver at hun også har tatt bort alt som har med samarbeidet å gjøre.

KJENDIS

Derfor sto ikke Meghan sammen med svigerfamilien

Kommunikasjonssjef Marisol Was i Löwengrip Invest forteller til Aftonbladet at de har registrert at noen har kjøpt kommentarer til et av Löwengrips Instagram-innlegg.

– Vi mistenker at det er en sabotasje fra utsiden og undersøker nå dette, sier Was.

– Vi har hatt en dialog med Chimi, men vi kommer ikke til å kommentere vår dialog med våre samarbeidspartnere.

Forrige uke fortalte «Blondinbella» i et intervju om at hun var klar for å trappe ned som influencer for å satse alt på selskapet Löwengrip Beauty. Og selv om det går nedover i forretningslivet, ser det ut til at kjærlighetslivet blomstrer. «Blondinbella» bekreftet nemlig forrige uke at hun er i et forhold med den 52 år gamle milliardæren og forretningsmannen Erik Selin.

Publisert: