Golden Globes 2020: Beyoncé droppet den røde løperen

«LOW KEY»: Beyoncé og Jay-Z gikk ikke på den røde løperen på Golden Globe. Hun var også iført en svært nedtonet og anonym kjole for å tiltrekke seg minst mulig oppmerksomhet under selve utdelingen. Neida. Foto: EPA/HFPA

Sneaky Queen Bey (38) poserte riktig nok ikke for fotografene på rød løper, men hun var der for første gang på over et ti år, for å si det sånn. Iført verdens største puffermer i gull. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

«Hæ?! Var Beyoncé der? Hun gikk jo ikke på rød løper», var reaksjonen vår da vi oppdaget at selveste Queen Bey og Jay-Z satt blant publikum under Golden Globe-utdelingen i natt. Og det var vi nok ikke alene om.

Golden Globe
NYHETER

Se alle antrekkene fra den røde løperen her!

For det var ikke akkurat vanskelig å legge merke til trebarnsmoren iført verdens største puffermer i gull vandrende rundt blant gjestene på utdelingen.

A post shared by Beyoncé Chile OFICIAL 🇨🇱👑🐝 (@beyoncechile)

Beyoncé har ikke vært på Golden Globes på over ti år, men var i år nominert i kategorien «Beste originale sang» for The Lion King-sangen, «Spirit». Interessant nok, så var Taylor Swift faktisk nominert i den samme kategorien for Cats-sangen «Beautiful Ghosts». Ingen av dem vant, men Beyoncé klappet likevel høflig:

Beyoncés mildt sagt oppsiktsvekkende kjole var i svart fløyel med store, puffermer i gull helt i tråd med 80-tallstrenden (som herjer motebildet akkurat nå), og litt til.
Som om ikke puffermene var nok toppet hun antrekket med et par digre, glitrende øredobber vi tipper ikke er noe billigdritt.

KJENDIS

Dronning av pop og paljetter

Medbrakt alkohol til å matche kjolen

Ifølge Cosmopolitan bar livvakten til Beyoncé og Jay-Z parets medbrakte alkohol. Etter å ha kommet for sent til utdelingen (Queen Bey kommer aldri for sent, det er alle andre som kommer for tidlig), la reporteren for LA Times, Amy Kaufman, merke til følgende:

«@Beyoncé og Jay-Z kom akkurat inn. De ventet med å sette seg ned til Kate McKinnon var ferdig med talen sin. Bærer bodyguarden deres flasker med alkohol for dem?» skrev hun på Twitter. Og ja, hvis du ser nøye etter bærer sikkerhetsvakten deres gullflasker. For å matche kjolen hennes helt sikkert, skriver magasinet.

Popikonet viser seg sjeldent i offentligheten i disse dager, så vi er alle svært takknemlige for hennes ytterst anonyme deltagelse på Golden Globes.

Les også: Disse vant Golde Globe-priser i natt

Publisert: