Minnebok fra 2022: Sonia Uppal

STORSLÅTT BRYLLUP: I oktober giftet Sonia Uppal seg i India.

Moteuker, masse jobb, eventyrbryllup og idylliske ferier er blant det som har preget 2022 for Costumes mote- og skjønnhetsredaktør.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I denne nyttårsspalten har MinMote bedt kjente profiler fra mote- og underholdningsbransjen dele noen glimt fra året som har gått.

Nå skal vi se tilbake på et minnerikt år sammen med Sonia Uppal (33), mote- og skjønnhetsredaktør i Costume:

Januar

– Nytt år, store planer på Costume-kontoret.

Februar

– Tur til Lancômes parfymehus i Grasse for å feire tiårsjubileet til ikoniske «La Vie est Belle». Vi fikk tilbringe en hel dag på blomsteråkeren med grønne gummistøvler på beina og små stråkurver fulle av selvplukkede roseblader til destillering.

Mars

– Moteuken i Paris. Etter to år med pandemi og digitale visninger på skjermen hjemme i stuen, var jeg endelig tilbake i motemetropolen for å sluke til meg alt det de franske motehusene hadde å by på.

April

– Pust i bakken og etterlengtet avslapning mellom planleggingen av det store bryllupet som skulle finne sted på dette fantastiske, 500 år gamle palasset i Jaipur i India.

Mai

– 17. mai, er vi så glad i! Vi hadde mye å ta igjen etter to år med nedstenging, derfor feiret vi fra morgen til morgen.

Juni

– Etter mange måneder med planlegging, var det endelig dags for Costume Awards, som ble holdt på Henie Onstad Kunstsenter. Det var turkis løper inspirert av Hawaii-visningen til Jacquemus, god underholdning fra scenekanten med Mariann Hole som konferansier, og festkledde gjester som skapte magi og dans til langt på natt.

Juli

– Den franske rivieraen: Is, bading og planlegging av bryllup oppsummerer sommeren 2022.

August

Back in business: Høsten var hektisk med deadlines, dekning av Oslos egen moteuke Oslo Runway, to jobbturer til Paris og dusinvis av telefonsamtaler med bryllupsplanleggerne i India.

September

– 16. september: Bursdag ble feiret med det beste jeg vet om etter sjokolade, friske bær og pisket krem.

Oktober

– Eventyrbryllup i India: Fire dager til ende, 500 år gammelt slott, vakre bryllupstradisjoner, rød brudekjole, håndlagde smykker, nærmeste familie og venner, fyrverkeri, apekatter, trommer og dans. Livets høydepunkt!

November

– Bryllupsreisen startet på Maldivene og endte i Tokyo – den perfekte kombinasjonen av strandliv og storbyferie, og en uforglemmelig opplevelse.

Desember

– Den siste måneden i året er alltid spekket med møter, julelunsjer og eventer, deriblant denne kvelden med Bottega Veneta. Vi ble kledd opp i looks fra motehusets vinterkolleksjon og feiret høytiden med et knippe motefolk i den vakre butikken i Promenaden Fashion District.

NYHETER

Motenettsted: Hun er Mote-Norges mektigste

MOTE

MinStil: Gitte Leine

KLÆR

Test: Dette er den beste strømpebuksen

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM!

Publisert:

Finn mer innhold om: