Michelle Obama vekker oppsikt i glitrende Versace-kjole

FÅR SKRYT: Michelle Obama får massiv skryt i internasjonal presse etter at hun var iført en rosegullfarget Atelier Versace-kjole tirsdag. Foto: NTB scanpix

Det ble ikke spart på lovordene da Michelle Obama (52) dukket opp i en haute couture-kjole under den siste offisielle gallamiddagen i Det hvite hus. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Tirsdag kveld var den italienske statsministeren Matteo Renzi og hans kone Agnese Landini invitert på presidentsparets siste offisielle gallamiddag i Det hvite hus. I etterkant har Michelle Obama fått massiv skryt for sitt valg av antrekk.

MOTERIKTIG: Obama gikk for voluminøst rettet ut hår i dramatisk sideskill og sminke som fokuserte på øynene. Legg merke til at hun har droppet tilbehøret og lar kjolen komme til sin rett. Foto: NTB scanpix

Førstedamen var nemlig kledd i en rosegullfarget, glitrende haute couture-kjole fra Atelier Versace med flatterende drapering på høyre hofte. Kjolen var asymmetrisk ved halsen og hadde splitt i siden.

Washington Post beskriver kjolen som pure Hollywood glamour, og Harpers Bazaar mener Michelle Obama er vakrere enn noensinne under den siste gallamiddagen presidentparet arrangerer.

Sjefdesigner i motehuset, Donatella Versace, sier i en uttalelse at hun føler seg beæret over å få kle opp Obama.

– Jeg er både ydmyk og beæret over å få muligheten til å kle opp førstedamen. Takk Michelle for alt du har gjort for Amerika og resten av verden, for kvinner i USA og utenfor, sier Versace.

– Terningkast seks

MinMote-leder Martine Lunder Brenne er også imponert over førstedamens klesvalg.
– Snakk om å gå ut med et pang! På den siste offisielle gallamiddagen som førstedame klinker Michelle Obama til med en av de flotteste kjolene hun har brukt noensinne - kanskje den aller flotteste.

Saken fortsetter under bildet.

Lunder Brenne mener kjolen lik gjerne kunne tilhørt Beyoncé.

FLOTTE: Den itallienske statministeren Matteo Renzi og kona Agnese Landini deltok på den siste gallamiddagen arrangert av presidentparet i Det hvite hus. Foto: NTB scanpix

– Det er ikke noe nytt at førstedamen har et øye for mote - de siste åtte årene har hun seilt opp som et av USAs største stilikoner - og det er ikke vanskelig å skjønne. Men ofte sverger hun til litt mer klassiske og tradisjonelle snitt enn dette. Denne Versace-kjolen er både frekk og elegant på samme tid, og ser ut som noe Beyoncé dukket opp i - og jeg elsker det. Terningkast seks, sier hun.

Publisert: