Adam Levine får slakt for Super Bowl-antrekket

OMDISKUTERT SINGLET: Adam Levins singlet får gjennomgå i sosiale medier. Foto: AFP

Sosiale medier gjør narr av Maroon 5-sangerens (39) antrekk på Super Bowl.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Bandet Maroon 5 sto for pauseshowet under Super Bowl natt til søndag, med gjesteopptredener fra Travis Scott og Big Boi. Adam Levine, som er gruppens frontartist, får imidlertid gjennomgå på sosiale medier. Hverken selve opptredenen eller antrekket han hadde på seg ble særlig godt tatt imot blant publikum. Sosiale medier florerer av «memes» og kommentarer som gjør narr av 39-åringen.

NYHETER

Lady Gaga slår tilbake mot kroppshets etter Super Bowl

Flere skriver blant annet på Twitter at Adam Levins singlet lignet på interiør fra 70-tallet, og sammenligner det med putetrekk, gardiner og stoler fra tidsperioden.

untitled linkuntitled linkuntitled link

Ifølge Huffington Post florerer ikke ryktene uten noe grunn, for mønstret på singletten fra Dries van Noten er faktisk designet av Verner Panton, en anerkjent dansk møbeldesigner.

Vokalisten kastet etter hvert skjorten og sang videre i bar overkropp som viste fram hans mange tatoveringer. Det ble heller ikke tatt godt imot på sosiale medier.

Flere trekker også fram at hvis Levine skal få ha bar overkropp, hvorfor ble det store reaksjoner da Janet Jackson gjorde det samme i 2004?

Pauseshowet til Superbowl hat blitt regnet som et av de gjeveste scenene for amerikanske artister med rundt 100 millioner seere verden over. Opp gjennom årene har artister som Prince, Bruce Springsteen og Paul McCartney stått for underholdningen. Men i år er det flere store navn, som blant andre Rihanna, Cardi B og Jay-Z, som har blitt spurt om å opptre – men takket nei.

NYHETER

Dyrevernere raser mot Beyoncés Super Bowl-antrekk

Alle artistene forteller at de gjør det for å støtte den tidligere NFL-spilleren Colin Kaepernick. I protest mot rasisme knelte han under nasjonalsangen i 2016, og etter dette har han ikke fått tilbud om kontrakt av noen av klubbene i NFL.

Publisert: