Skjønnhetsgründer Brandon Truaxe er død

GRUNNLEGGER: Brandon Truaxe sto bak it-merket The Ordinary. Foto: Deciem

Grunnleggeren av Deciem, Brandon Truaxe, har gått bort. Han ble 40 år.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Brandon Truaxe grunnla det kanadiske skjønnhetsmerket Deciem og var konsernsjef for selskapet helt fram til oktober i fjor da han ble sparket på grunn av flere kontroversielle uttalelser. Deciem står bak it-hudpleiemerket The Ordinary.

Truaxe døde i helgen, og nyheten ble kjent mandag. Dødsårsaken er foreløpig uklar. Den fungerende konsernsjefen Nicola Kilner sendte ut en e-post til alle de ansatte i selskapet for å informere om dødsfallet.

– Jeg kan ikke tro at jeg skriver disse ordene. Brandon har gått bort denne helgen. Knust er ikke i nærheten av å beskrive hvordan jeg, og hvordan dere kommer til å føle det. Alle kontorer, fabrikker og butikker stenges i dag slik at vi har tiden til å gråte av tristhet, smile av de gode øyeblikkene vi hadde, reflektere over hva dette geniet bygde og klemme de du elsker litt hardere.

NYHETER

Skjønnhetsfrisør Oribe Canales er død

Skjønnhetsgrunnleggeren ble kun 40 år gammel. Deciem har delt et bilde av ham på Instagram hvor de skriver at «du rørte hjertet vårt, inspirerte tankene våre og gjorde så vi trodde at alt var mulig».

Amerikanske Vogue skriver at Truaxe gjorde flere ingredienser innen hudpleie, som tidligere hadde en stiv prislapp, tilgjengelig for en større forbrukermasse.

– The Ordinary gjør at et større publikum har tilgang til bevist hudpleieteknologi – uavhengig av inntekt eller status, sa Truaxe i et intervju med motemagasinet i 2017.

Publisert: