Oste av moderne glamour i Cannes

KNÆSJ: Moteprofil Caro Daur gikk for den trendy fargen knallrosa under åpningen av filmfestivalen i Cannes.

Åpning av filmfestivalen i Cannes betyr lekre kjoler.

Publisert:

Det har snart gått ett år siden hele Norges Renate Reinsve stakk av med den gjeve prisen «beste kvinnelige skuespiller» under filmfestivalen i Cannes. Det var også starten på litt av et moteeventyr for den norske skuespilleren.

KJENDIS

Er Renate Reinsve motebransjens nye favoritt?

Skuespillerne henter gjerne frem sine lekreste antrekk (les: blir stylet i noen av de flotteste og mest eksklusive plaggene som finnes) når de skal på store begivenheter – slik som filmfestivalen i Cannes.

Nå er filmfesten sparket i gang igjen, og stjernene har strømmet til den franske rivieraen for å delta på festlighetene.

Til den 75. filmfestivalen i rekken hadde kjendiser og skuespillere kledd seg opp i lekre kjoler til åpningsseremonien.

TRENDY: Adriana Lima viser frem babymagen i en kjole med cut out.

Adriana Lima fikk virkelig fart på blitsregnet da hun dukket opp i en svart cut out-kjole. Utskjæringen på kjolen viste i tillegg frem den voksende babymagen hennes! Modellen så smashing ut i kjolen fra Balmain og smykker fra Chopard.

STJAL SHOWET: All oppmerksomhet ble rettet mot modellen da hun møtte opp i denne Balmain-looken på filmfestivalen i Cannes.

På den røde løperen befant også Anne Hathaway seg. Hun holdt både sminke og hår naturlig, men toppet det hele med en glitrende kreasjon fra Armani Privé.

INNERTIER: Armani Privé-kjolen satt som et skudd på Anne Hathaway.

Vi lot oss også imponere av moteprofil Caroline «Caro» Daur (27) sin moderne tolkning av glamour, og hennes korte knallrosa Valentino-kjole. Antrekket ble selvfølgelig toppet av like knallrosa, trendy platåsko.

MOTEBEVISST: Caro Daur er en kjent moteprofil, og hun hadde selvfølget teamet opp med en anerkjent designer da hun skulle på filmfestivalen i Cannes. Moteprofilen er kledd i Valentino fra topp til tå.
MATCHENDE SETT: Jasmine Tookes glitret i skjørt og overdel på den røde løperen.
OFF SHOULDER: Det var flere gule kjoler å se på den røde løperen. Viola Davis valgte en off shoulder-variant fra Alexander McQueen til premieren av «Top Gun: Maverick».
HØY SPLITT: Chanel Imans kjole hadde flere kule elementer ved seg. Bare legg merke til slepet, halterneck-løsningen og den høye splitten.
GRÅTT OG FLOTT: Jennifer Connellys kjole er signert Louis Vuitton.
PRINSESSE-VIBBER: Elle Fannings duse kjole fra Armani Privé er en klassiker på den røde løperen.
LANGT SLEP: Den danske modellen Josephine Skriver valgte en svart og hvit kjole fra Tony Ward Couture.
ROSA OG RØDT: Rebecca Hall valgte en kjole i rødt og rosa til premieren av «Final Cut». Denne måten å kombinere farger på er både elsket og hatet av folk, men vi digger denne spesiallagde kjolen fra Gucci.
BALLKJOLE: Valget falt på en gul ballkjole fra Alexandre Vauthier da Lori Harvey skulle på årets filmfestival. Kjolen hadde en glitrende brosje på seg i midjen, og Harvey plukket opp dette i smykket hun bar rundt halsen.
FJÆRFEST: Frédérique Bel omfavnet trenden med fjærbesatte plagg i aller høyeste grad. Den korte kjolen med slep er designet av Yanina Couture.
TYLL: Skuespiller Eva Longoria kom kledd i delvis gjennomsiktig kjole fra Alberta Ferretti.
GLITRENDE SLEP: Skuespiller Katherine Langford i glitrende spesiallaget kjole fra Prada.
LOT DET SVINGE: Farger sto i fokus da Tallia Storm skulle velge antrekk til den røde løperen.
KLASSIKER: Julianne Moore valgte en klassisk kjole med dyp utringning fra Bottega Veneta til åpningsseremonien. Håret var dratt tilbake og øynene sotet, slik at det lekre smykket fra Bulgari kom i fokus.
SLØYFE OG SLEP: Emilia Schlüe i kjole med langt slep og stor sløyfe på brystet.
KNÆSJ: Stort volum og knallrosa gjør seg på den røde løperen, som her på Farhana Bodi.
DETALJER: Lashana Lynch i en lekker hvit kjole fra Fendi med perlebroderte detaljer.
BLIKKFANG: Det var mange spennende detaljer ved antrekket til den franske skuespilleren Eye Haidara. Den grønne kjolen med voluminøse volanger fløt elegant bortover den røde løperen. Håret var satt opp stramt og fremhevet kjolens ene skulder.
Publisert:

Finn mer innhold om: