Emma Ellingsen (17) spås å bli «Norges Kendall Jenner»

MODELL: Emma Ellingsen (17) vil fokusere mer på modellkarrieren, og har derfor tatt et friår fra videregående skole.

Emma Ellingsen (17) blir omtalt som Norges neste toppmodell i et intervju med det amerikanske magasinet W Magazine. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Tønsbergs-jenta er youtuber og har flere hundre tusen følgere på Instagram. Ellingsen ble først kjent da hun var med i TV-programmet «Født i feil kropp» på TV2. Nå er hun også aktuell med programmet «Generasjon Z» på samme kanal.

I det siste har 17-åringen begitt seg ut på modell-yrket. I et intervju med det amerikanske magasinet W Magazine blir hun sammenlignet med supermodellen Kendall Jenner.

– Det er veldig gøy! Det er jo et ganske stort magasin, sier Ellingsen til MinMote.

Intervjuet ble gjort i forbindelse med den norske moteuken Oslo Runway. Hun poserer i magasinet ikledd norsk design fra topp til tå, hvor hun har på seg blant annet en blå satengkjole fra Anne Karine Thorbjørnsen, en strikk fra Holzweiler og jeans fra Tom Wood. Magasinet har ved flere anledninger intervjuet norske personer som de anser som «up and coming», som blant andre Astrid S.

NYHETER

Mona Berntsen var modell for Rihanna

Ellingsen forteller i intervjuet at hun har tatt seg er friår fra skolen for å fokusere på modellkarrieren.

– Jeg vil prøve meg mer som modell, men også fokusere på sosiale medier og youtube-videoer, forklarer hun til MinMote.

Hun forteller at noen av hennes forbilder når det kommer til mote er blant andre Kendall Jenner og Bella Hadid, samt den norske bloggeren Anniken Jørgensen.

NYHETER

Norsk curve-modell fronter internasjonal undertøyskampanje

Ellingsen startet i sommer med å gjøre youtube-videoene sine på engelsk for å treffe et mer internasjonalt publikum, hvor hun fortalte at hun var født i feil kropp. Hun var forberedt på at det kom til å komme en del negative kommentarer.

– Jeg visste at jeg kom til å få en del hat fra folk utenfor Norge, fordi det er et åpent land og alle er ganske støttende her, som jeg vet ikke er tilfelle andre steder, sier hun i intervjuet.

Publisert: