Kim Kardashian West dro inn 17 millioner på minutter

KAN LE HELE VEIEN TIL BANKEN: Kim Kardashian har dratt inn millioner av kroner på sitt nye undertøy. Foto: Reuters.
KAN LE HELE VEIEN TIL BANKEN: Kim Kardashian har dratt inn millioner av kroner på sitt nye undertøy. Foto: Reuters.

Kim Kardashian West (38) er overveldet over responsen.

Det har stormet rundt Kim Kardashian Wests nye undertøysmerke. Onsdag ble merket, som omsider har fått navnet Skims, lansert.

I løpet av de første minuttene plaggene var til salgs skal realitystjernen ha dratt inn over 2 millioner dollar, eller 17,9 millioner norske kroner(!), ifølge TMZ.

Til sammenligning tjente merket shapewearmerket Spanx 35 millioner kroner det første året det var til salgs, ifølge nettstedet.

Nesten alle plaggene fra shapewear-kolleksjonen ble utsolgt umiddelbart. Det store trykket av kunder førte også til at nettsiden knelte og lanseringen ble forsinket.

– Wow! Takk til alle som støttet lanseringen av Skims. Det var over hva jeg kunne ha sett for meg, og jeg er så utrolig takknemlig, skriver Kardashian på Instagram.

Wests nye merke Skims har ikke akkurat gått ubemerket hen. Da hun først annonserte undertøysmerket fikk det under navnet Kimono hard kritikk.

Setter ut Kardashian-fansen:

Kritikken kom fordi flere ANKLAGET HENNE FOR KULTURELL APPROPRIASJON med det gamle navnet «Kimono» og mente det var respektløst. Den japanske kimonoen er en fotsid drakt, som er i stor kontrast til det figurnære undertøyet signert Kardashian West.

Hun skiftet imidlertid nylig navn til Skims, og TAKKET FANSEN FOR AT DE HJALP HENNE med å forstå at navnet ikke var innenfor.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?