Victoria Beckham om sin gamle stil: – Tegn på usikkerhet

SER TILBAKE: Victoria Beckham forteller at stilen hennes har endret seg veldig mye på over ti år. Foto: KARIM JAAFAR / AFP

Designer og tidligere Spice Girl, Victoria Beckham (46), reflerer over sin personlige stilutvikling. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Den 46 år gamle designeren er beskytter for Graduate Fashion Week i England hvor motestudenter viser sine avgangskolleksjoner. I den forbindelse fikk studentene stille Beckham spørsmål som hun svarte på i en artikkel publisert i The Guardian.

Aldri hatt stylist

En av studentene stilte henne spørsmål om hennes personlige stil, noe som fikk Beckham til å reflektere tilbake på sin egen stilutvikling.

– Da jeg var i Spice Girls, var det stylister som kledde oss opp, men privat har jeg aldri jobbet med en stylist. Jeg pleide ofte å gå med kjoler med korsett, og jeg har fortsatt noen av disse kjolene hengende i skapet, men min personlige stil har blitt mer avslappet, svarer Beckham i avisen og fortsetter:

– Når jeg ser tilbake, antar jeg at det var et tegn på usikkerhet at jeg alltid ville ha på meg klær som var veldig ettersittende.

MinMote har tidligere gått gjennom Beckhams stilutvikling og analysert de ulike antrekkene oppgjennom årene. Sjekk den ville forvandlingen her!

DEN GANG DA: Victoria Beckham hadde tidligere en garderobe bestående av mange tettsittende plagg. Her er hun og sønnen Brooklyn Beckham tilbake i 2003 da de gjestet et bryllup. Foto: NTB scanpix

Det var når klesmerket hennes skjøt fart i 2008 og 2009 at stilen hennes endret seg for alvor, sier hun i intervjuet. Hun, som stort sett aldri gikk ut døren uten høye hæler, innså at livet som mamma, kone og hardtarbeidende designer ikke var forenelig med den tidligere klesstilen sin.

INGEN KORSETTER I SIKTE: Victoria Beckham viste frem sin siste kolleksjon under London Fashion Week i 2020. Foto: REUTERS/Henry Nicholls

Beckham sier også til avisen at selvtilliten hennes har vokst etter hvert som hun har blitt eldre.

– Jeg vet hva som fungerer på meg, hva som ser bra ut, hva som får meg til å føle meg trygg og komfortabel. Jeg føler ikke at jeg har noe å bevise på den måten jeg kler meg, forklarte hun.

PÅ FOTBALLBANEN: Da David Beckham ble presentert av LA Galaxy i 2007, stilte Victoria Beckham i et helrosa antrekk. Foto: Thomas Nilsson/VG

Det tidligere Spice Girls-medlemmet husket også sitt første møte med motebransjen og fortalte studentene at hvis hun kunne gå tilbake og gi seg selv et godt råd, ville det være å stole på sine egne instinkter.

– Jeg sier alltid at jeg kan takle feil som ble gjort av meg, men ikke feil som ble gjort mot instinktet mitt. Stol på magefølelsen - den er der av en grunn.

STILFULL FAMILIE: David Beckham, Victoria Beckham og deres førstefødte, Brooklyn Beckham, på rød løper i forbindelse med et event i regi av GQ i 2019. Foto: Ntb scanpix

Savner ikke Spice Girls

En av studentene spurte Beckham om hun savnet Spice Girls-livet, og hun svarte følgende:

– Jeg elsker det jeg gjør nå, fordi det gir meg masse utløp for kreativiteten min. Jeg elsker å få kvinner til å føle seg som den beste versjonen av seg selv, forklarer hun i intervjuet.

Beckham fortsetter:

– Jeg hadde det veldig moro med Spice Girls, men jeg savner ikke den tiden, eller å være på scenen. Det var da og dette er nå. Motebransjen er et sted jeg føler meg komfortabel og gira.

Publisert: