Meghan og Harry tilbake etter pausen

PÅ JOBB IGJEN: Hertuginne Meghan og prins Harry har hatt lang ferie. Nå er de tilbake på jobb. Foto: Daniel Leal-Olivas/REUTERS.

Hertuginnen (38) inspirerer med årets første jobbantrekk.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Etter å ha hatt en seks uker lang ferie fra sine kongelige plikter er hertuginne Meghan og prins Harry tilbake i offentligheten.

De to tilbrakte ferien i Canada, og at de var der ble holdt under radaren. Tirsdag var de tilbake på jobb og besøkte Canadas ambassade i London for å takke for støtten de fikk under reisen.
I fjor ble hertuginnen utpekt som årets influencer. Og det ser ikke ut til at hun vil ligge på latsiden i år heller – allerede med årets første antrekk inspirerer hun oss.

MATCHY: Hertuginne Meghan viste at brunt er det nye svart. Foto: Doug Peters/Pa Photos.

Kjedebutikker

Magasinet People sier det enkelt: Meghans brune skjørt er alt vi vil bruke nå.

Hertuginnen kom kledd i et antrekk i ulike bruntoner, en farge som har blitt omtalt som «det nye svart».

38-åringen hadde en høyhalset kamel-farget genser og et brunt satengskjørt i midi-lengde fra Massimo Dutti, brune pumps i fløyel fra Jimmy Choo og hun toppet antrekket med en beige kåpe fra Reiss. Håret var utslått, og i ørene hadde hun øredobber formet som fugler fra hertuginne Kates favorittdesigner Catherine Zoraida.

Prinsen var på sin side kledd i en enkel mørkeblå dress.

HÅND I HÅND: Hertuginne Meghan og prins Harry vinket til fansen etter besøket. Under besøket snakket de om klimaforandringer og kvinners rettigheter. Foto: Yui Mok/Pa Photos.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.