Stjernene kjempet om oppmerksomhet - her er bildene fra Emmy Awards

Under årest Emmy-utedeling bugnet den røde løperen av iøynefallende kjoler. Sofia Vergara stjal showet.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I går kveld gikk den 64. Emmy Awards-utdelingen av stabelen i Los Angeles. Utdelingen er tv-bransjens Oscar og tiltrekker seg alt som kan krype og gå av Hollywood-kjendiser, så kampen om oppmerksomhet på den røde løperen er hard.

I år var det «Modern Family»-skuespillerinnen som vekket mest oppsikt. Sofia Vergara ankom utdelingens røde løper i enfigurnærkjole med utskårede partier. Dette fikk fotografene i Los Angelse til å gå amok, og skuespillerinnenshavgrønnepaljett-kjole glitret i blitsregnet. Kreasjonen var designet av Zuhair Murad - en kjoleekspert mange kjendiser sverger til ved liknenede anledningner.

LES OGSÅ: Turbo-år for Tone – nå blir hun klesdesigner

Også Nicole Kidman og Lucy Liu valgte å kle seg iøynefallende paljetter. Kidman ankom i en hvit, fotsid kjole med turkise paljetter. Hun kombinerte kjolen, som med fordel kunne vært litt lengre, med turkise sko. Stilsikre Liu kom i en stroppeløs, metallisk kreasjon med matchende clutch og øredobber.

– Selv om vi er midt i høstsesongen sverget de fleste Emmy-gjestene til farger, og holdt seg unna klassikeren sort. Det gjør den røde løperen mye mer spennende. Noe av forklaringen på det, er at flere av stjernene har fått kloa i kreasjoner fra designernes vår- og sommerkolleksjoner for 2013, forklarer minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Se flere kjendiskjoler her:

LES OGSÅ: Alice Dellal viste alt: – Dette trikset er billig

LES OSGÅ: Alexia Bohwim: - Jeg driter i hva folk sier

Publisert: