Rita Ora beskyldt for å kopiere Rihanna

Rihanna har etablert seg som et stilsikkert moteikon. Nå utfordres hun av artistkollega Rita Ora. Kopierer Ora klesstilen til Rihanna? Avgi din stemme nederst i saken.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Et av nye tilskuddene på musikkscenen i år er britiske Rita Ora (22). Da hennes debutsingel ble lansert i februar, ble hun raskt sammenliknet med sin barbadiske artistkollega Rihanna.

Nå svirrer det rykter i utenlandske medier om at Rihanna slett ikke liker at Ora kopierer klesstilen hennes. I følge mediene er det Oras antrekk under årets MTV-fest som har fått Rihanna til å se rødt. Oras kjole er nemlig svært lik kjolen Rihanna brukte i forbindelse med American Music Awards i 2010.

– Siden begge jentene er signert på plateselskapet til Jay-Z, er det lite trolig at Rihanna bærer nag til Ora, sier Gisle Stokland, redaktør for musikknettstedet 730.no.

Redaktøren mener imidlertid Ora kan minne om Rihanna på flere måter.

– Begge har en internasjonal bakgrunn, de ser også trolig opp til flere av de samme artistene og jobber med noen av de samme produsentene - blant andre norske Stargate. I tillegg er de glade i å eksperimentere med klær, ofte med en gateorientert vri, forteller redaktøren.

Også filmbransjen ser likhetstrekkene mellom Ora og Rihanna. For da Rihanna nylig takket nei til en filmrolle i «Fast and The Furious 6», ble Ora tilbudt rollen, melder Daily Mail.

Sjekk bildene av jentene og avgi din stemme nederst i saken.

Publisert: