Duket for motekamp mellom «The Beckhams» og prinseparet - hvem tror du vinner?

Årets britiske motepriser skal snart deles ut og det er duket for kamp mellom herr og fru Beckham og hertuginne Kate og prins William

Jennifer Bråthen
Publisert:

. Hvem tror du vinner? Avgi din stemme nederst i saken.

Nylig ble det kjent at herr og fru Beckham, samt hertuginne Kate og prins William er nominert til den gjeve prisen «årets britiske moteambassadør». Prisutdelingen har som formål å hylle de mest markante aktørene innen britisk mote.

Mens prins William ikke har vært den mest omtalte i motepressen, har hertuginne Kate utallige ganger blitt hyllet for sin klesstil i både inn- og utland. Hun har blant annet fått positive tilbakemeldinger på sin gjenbruk dyr design. Hun har også fått ros for å velge klær fra rimligere kjedebutikker.

Selv om Victoria Beckham startet sin karriere i musikkbransjen og David Beckham først og fremst er fotballspiller, har ekteparet i løpet av årene klart å posisjonere seg i motebransjen.

David har markert seg som ansikt utad for en rekke store motemerker og lansert sin egen undertøyskolleksjon for det svenske motehuset H&M, mens Victoria har etablert seg som designer. Det celebre paret har også prydet forsidene til en rekke motemagasiner. I følge det britiske magasinet Grazia Daily kan fotballfruens beundringsverdige garderobe og sans for mote også ligge til grunn for hennes kandidatur.

– Det er kult om David eller Victoria stikker av med seieren, sier moteredaktør i Cosmopolitan, Elisa Røtterud.

Hun mener Victoria kreerer elegant «high-end» mote til rike og stilbevisste kvinner, noe som gjør henne til en god ambassadør for britisk mote.

– Det er nok mer politisk riktig at hertuginnen vinner, men jeg digger Victorias klassereise fra «white trash» til «luksusfashionista», legger Røtterud til.

LES OGSÅ: David Beckham skriver historie – kaster klærne for kvinneblad

Det er ikke gitt at prisen går til en av de kongelige, kjekkasen David eller stilsikre Victoria. For på den lange listen over de nominerte er det er rekke celebre personligheter som er kjent for å imponere med sin sans for mote.

Alt fra artistene Tinie Tempah, Adele og Florence Welch og fashionistaene Daphne Guinness og Alexa Chung til modellene Lara Stone og Kate Moss er nominert til prisen som arrangeres av British Fashion Council.

Hvem som vinner prisen som «Årets britiske moteambassadør» er opp til folket som kan avgi sine stemmer frem til 31. oktober.

LES OGSÅ: Slik får du stilen til David Beckham minmote.no

Publisert: