«Norske» Modell-Crissy blir mat-dommer på TV

FRA MAT TIL MOTE: Christine Teigen er først og fremst kjent som modell og kjæresten til John Legend, men er i tillegg en ivrig matblogger. Foto: Getty Images/All Over Press

Den halvt norske modell-kjæresten til John Legend, Christine Teigen (27), svinger seg like bra bak grytene som foran kamera. Nå blir hun dommer i MTVs nye kokkekonkurranse.

MinMote
Publisert:

Av MARTINE LUNDER og NATALIE NGO

Teigen er halvt norsk og halvt thailandsk, men er oppvokst i USA hvor hun de siste årene har skaffet seg et solid fotfeste i motebransjen. 27-åringen, som gjerne bare kalles for Chrissy, slo gjennom som modell da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i 2010, og har gjort større modelloppdrag for blant annet Victoria's Secret og Billabong. Dessuten er hun forlovet med artisten John Legend - og er kjent for å ha en av modellverdenens festligste Twitter-kontoer.

Ved siden av modellkarrieren er Teigen dessuten lidenskapelig opptatt av mat. På matbloggen hennes SoDelishious.com kan du se John Legend spise alt fra nudler til kyllingvinger, og bak grytene står ofte en usminket Teigen i hverdagstøy.

- Når jeg er usikker på hva jeg vil med livet mitt, lager jeg hamburgere, har hun tidligere uttalt i et intervju med kvinnemagasinet Marie Claire.

Nå skal Teigen sitte i dommerpanelet i det nye matprogrammet «Snackdown» på MTV. Programserien, som kommer på TV-skjermen i 2014, skal la en rekke hobbykokker kjempe seg gjennom ulike utfordringer der snacks er hovedfokuset. Den matglade og spente modellen bekrefter nyheten selv på Twitter, her skriver Teigen at det er hennes mest spennende prosjekt hittil.

STILSIKKER: Christine Teigen har vist seg på den røde løperen flere ganger i år - både med og uten forloveden. Stilen er glamorøs, men alltid gjennomført. Foto: Getty Images/All Over Press

De siste årene har modellen seilet opp som et stilikon og er stadig å se på den røde løperen både med og uten artist-forloveden. Plaggene hun velger til den røde løperen er klassisk med en moderne vri - og stilen er alltid sexy på sofistikert vis.

Når hun gifter seg med R&B-artisten John Legend i høst ønsker hun imidlertid å se ekstra sexy ut når de drar på bryllupsreise. Tidligere i sommer ble det nemlig kjent at Christine Teigen skal designe en egen kolleksjon med brudebadetøy. Ifølge modellen er kolleksjonen laget for å få mannens hjerte til å slå litt raskere.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.