Bytt ut de mørke vinterskoene med lyse varianter

LYSE SKO: Den franske moteredaktøren Violaine Bernard har kledd seg i jeans og beige støvletter. Selv om det fortsatt er kaldt, kan du friske opp garderoben med lysere vårsko. Slik får du stilen: Rosa sko fra Zara, 999 kr. Mintgrønne sko fra Asos.com, 561,21 kr. Foto: Vanessajackman.blogspot.com / Produsentene

Dropp de slitne, mørke vinterskoene til fordel for lyse varianter i pastellfarger og duse beigetoner.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Etter en lang vinter med røffe og mørke støvletter, kan det være deilig å oppgradere fottøyet til en mer vårlig variant. Dessverre er ikke temperaturen så god at føttene kan kle seg i lettere sommersko, men vårfølelelsen kan du få gjennom et par støvletter i duse fargetoner.

Mange har allerede sikret seg et par sneakers i vårgarderoben, men frem til asfalten blir bar for snø og slaps, kan du med fordel gå i mer solide sko som ikke blir våte.

Butikkene bugner over av varianter i lyse fargetoner, og du kan velge og vrake mellom alt fra pastellfarger som rosa og mintgrønn, til mer klassiske beige støvletter.

DUSE TONER: Fra øverst t.v: Støvletter med utskjæringer fra Bianco, 599 kr. Gullfargede sko fra Mango, 599 kr. Sko med flettedetaljer fra Pier One hos Zalando.no, 569 kr. Foto: Produsentene

Skoene passer til så å si alt, og kan kombineres med alt fra ettersittende bukser, boyfriend-jeans til skjørt og kjoler. Dersom skoene skal brukes til hverdags, er det en fordel å velge noen som har en lav til middels høy hæl, så du faktisk orker å ha de på hele dagen.

Du trenger heller ikke pakke bort skoene når det blir varmere i været - de duse fargene gjør seg bra kombinert med sommerantrekk, og er det perfekte fottøyet på festivaler om sommeren.

Lurer du på hvordan du skal style boyfriend-jeansen, får du gode tips her.

Publisert:

Finn mer innhold om: