Dette bør du shoppe og droppe fra Anna Dello Russo for H&M

Du vil neppe forsvinne i mengden med tilbehøret fra Anne Dello Russos kolleksjon for H&M, men minMote-leder Sonia Huanca Vold mener du bør styr unne de dyreste tingene.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Du vil neppe forsvinne i mengden med tilbehøret fra Anne Dello Russos kolleksjon for H&M, men minMote-leder Sonia Huanca Vold mener du bør styr unne de dyreste tingene.

Vogue Japan-redaktør Anna Dello Russo (50) er selv kjent for sin eksentriske og fargerike stil, noe som er lett å se på kolleksjonen hun har laget for Hennes & Mauritz. I dag kommer kolleksjonen ut i butikkene, og minMote-leder Sonia Hunaca Vold viser hva du bør sikre deg - og hva du bør la være igjen i butikken.

Dette bør du shoppe:

Smykkende, armbåndene og øredobbene hvor prislappen ikke er avskrekkende.

- Det er flere av smykkene og armbåndene som er veldig fine. Mine favoritter er de grønne, juvellignende steinene, men jeg ville ikke brukt øredobbene og smykket samtidig. Slangearmbåndene er også veldig morsomme, sier Vold.

Dette bør du droppe:

Kolleksjonens støvletter, logo-øredobbene og reisetilbehøret.

- Mitt beste råd er å styre unna de dyreste tingene, som ankelstøvlettene i gull. Anna Dello Russo har en veldig «flashy» stil, og selv om hun klarer å komme unna med det meste vil noen av tingene fra H&M-kolleksjonen rett og slett se harry ut på de fleste. Den dyre kofferten vil jeg også råde folk til å holde seg unna. Øredobbene med «bling» i kommer heller ikke til å havne på min handleliste, sier minMote-lederen.

- Tilbehør er vitaminer

Dello Russo selv mener imidlertid at en kvinne ikke kan få nok tilbehør.

- Tilbehør er som vitaminer. De gjør at du kan leke med mote som du vil, og gir dessuten ethvert antrekk et personlig preg, sa hun til Daily Mail under en lanseringsfest.

- Ta på deg et smykke, et armbånd og øredobber, hold en veske i hånden og topp det hele med en hatt. Plutselig har hele antrekket blitt nytt, forklarte hun videre.

Den italienskfødte redaktøren er selverklært «motegal» og hevder at hun eier over 4000 par sko. Selv kler hun seg sjelden i sort og hvitt, men bruker heller sterke farger og haugevis med tilbehør. Dello Russo er dessuten et yndet fotoobjekt blant noen av verdens største motebloggere som Jak& Jil og The Sartorialist.

I kampanjevideoen for H&M poserer 50 år gamle Dello Russo i alt fra lårkorte og åletrange kjoler til skyhøye stiletter og elleville solbriller fra sin egen kolleksjon. minMote møtte Vogue-redaktøren i Paris, hvor hun fortalte at alder ikke er noen hindring for å kle seg sexy.

Les mer om billigkjedenes sammarbeiskolleksjoner her:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: