Stewart viser seg for første gang på rød løper etter skandalen: - Kristen, jeg elsker deg!

Skuespillerinnen Kristen Stewart (22) droppet MTV-festen og imponerte pressen på rød løper i Toronto.

Mens resten av «Twilight»-gjengen deltok på MTVs fest i Los Angeles, strålte Kristin Stewart på rød løper under filmfestivalen i Toronto. Dette er første gangen hun viser seg på rød løper siden utroskandalen med den 19 år eldre filmregissøren Rupert Sanders, som førte til bruddet med «Twilight» - kollega Robert Pattinson (26).

Da hun ankom løperen utenfor Ryerson Theater var det flere fans som kom med støttende erklæringer til skuespillerinnen, melder The Vancouver Sun. Noen ropte: «Kristen, jeg elsker deg!», mens andre holdt opp plakater som hyllet hennes talent, skjønnhet, mot og styrke.

LES MER: Her er kjendisenesverste VMA-antrekk

Ikke alle var like begeistret for Stewarts ankomst. Blant de oppmøtte langs den røde løperen var det en ivrig Pattinson-fan som skrek krenkende til Stewart, melder The Toronto Sun. Dette skal imidlertid ikke hindret Stewart i å kaste glans på premieren.

Ifølge nettstedet var hun travelt opptatt med å gjøre en god jobb - hilse på støttende fans, smile til fotografene og skrive autografer.

For anledningen var Stewart iført en elegant, kroppsnær couture-kjole fra Zuhair Murad og svarte pumps. Dette har imponert utenlandske medier, som har sett seg lei av stjernenes avslappede antrekk den siste tiden. Huffingtonpost mener dette er en av Stewarts lekreste øyeblikk på rød løper noen sinne.

Til premieren kom Stewart ifølge med sine «On The Road»- kollegaer Garrett Hedlund og Kirsten Dunst. Dunst kom ikledd en elfenbensfarget kjole fra det franske motehuset Dior.

LES MER: Her er kjendisenes verste VMA-antrekk

LES MER: Slik får Andrea (16) titusenvis av «likes» på Instagram

Hvordan var din opplevelse i dag?