Slik får du Tone Damlis favorittsko til en billig penge

VIL IKKE STÅ PÅ UTSTILLING:  Tone Damli Aaberges stylist, Hedda Skoug, forteller at Tone ikke liker å stå stille på utstilling og derfor bruker gode sko i celebre sammenhenger. Foto: NTB Scanpix
VIL IKKE STÅ PÅ UTSTILLING: Tone Damli Aaberges stylist, Hedda Skoug, forteller at Tone ikke liker å stå stille på utstilling og derfor bruker gode sko i celebre sammenhenger. Foto: NTB Scanpix

Denne sesongen har Tone Damli Aaberge (25) lagt sin elsk på et par skyhøye sandaler. Slik kopierer du popstjernens favorittsko til en rimelig penge.

I går var det igjen duket for sommerfest og kjendisene strømmet til på ELLE-fest. På den røde løperen dukket Tone Damli Aaberge opp i en hvit heklekjole fra amerikanske Ralph Lauren. Sommerkjolen kombinerte hun med svart skinnveske fra Acne og skyhøye sandaler fra Alexander Wang. Dette er langt fra første gangen Aaberge viser seg i de svarte sandalene - skoene er nemlig flittig brukt.

I delfinalen i den svenske Melodifestivalen i mars kombinerte hun skoene med en hvit, utringet kjole fra Iro. Etter «Idol»-finalen i mai gikk popstjernen for en mer rocka stil, der skoene kom til sin rett i kombinasjon med skinnbukser fra danske Samsøe & Samsøe og en iøynefallende paljettjakke fra Gestuz. Også da hun var gjest hos «Senkveld» i juni satset Aaberge på de minimalistiske skoene. Da spankulerte hun over scenen iført grå collage-genser og skinnshorts fra Bik Bok.

Bloggeren og Aaberges stylist, Hedda Skoug, forteller at Tone fikk skoene rett før delfinalen i den svenske Melodifestivalen i Gøteborg.

- Skoene til Tone er fra Alexander Wang og koster cirka 3.500 kroner, røper Skoug til minMote.

Kjendisstylisten forteller at Aaberge elsker sandalene, som hun i utgangspunktet kun skulle bruke på Melodifestivalen i Sverige tidligere i år.

- Det viste seg at sandalene var kjempegode å gå i. Siden Tone ofte liker å danse og ha det gøy på fest, er det som regel dette paret hun sverger til, fortsetter Skoug.

Skoug forteller at Aaberges skogarderobe ikke inneholder like mange sko som man skulle tro. Ifølge stylisten gjør popstjernen gode investeringer.

- Tone har bare noen få sko hun liker å bruke, men hun kombinerer de på mange ulike måter og blir derfor ikke kjedelig. Sandalene fra Wang er langt fra oppbrukt, og vi kommer nok til å få se de igjen og igjen. Når det kommer til kjøp av sko, er Tone strategisk, avslutter stylisten og bekrefter at dette er Aaberges favorittpar.

Ønsker du å kopiere de eksklusive designskoene til Aaberge til en rimeligere penge bør du sjekke ut utvalget i nettbutikkene, men også salget i kjedebutikkene.

- Velg et par som er enkle på foten uten for mye dill dall. Sats på en minimalistisk variant som sitter godt på foten. Er du utkikk etter et par du kan danse i hele natten bør du velge et par skinn, tipser Skoug.

SLIK KOPIERER DU AABERGES FAVORITTSKO: Sko fra Asos.com (øverst til venstre), 402 kr. Sko fra Nelly.com (øverst til høyre), 349 kr. Sko fra Mango (nederst til venstre), 499 kr. Sko fra Bianco (nederst til høyre), 449 kr. Foto: Produsenten
SLIK KOPIERER DU AABERGES FAVORITTSKO: Sko fra Asos.com (øverst til venstre), 402 kr. Sko fra Nelly.com (øverst til høyre), 349 kr. Sko fra Mango (nederst til venstre), 499 kr. Sko fra Bianco (nederst til høyre), 449 kr. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?