Kjendisene elsker bob-frisyren

Stadig flere kjendiser velger å la lokkene falle, og går for en moderne og mykere bobfrisyre.

Cathrine Elnan
Publisert:

Bobfrisyren forsvinner aldri helt ut av motebildet, og kommer stadig tilbake i nye varianter. Nå har stjerner som Keira Knightley, Nicole Richie og Scarlet Johansson omfavnet frisyren for fullt, og boben ser ut til å bli en av høstens kuleste hårtrender i Hollywood.

Sexy og mykt

Den siste stjernen til å vise fram en kortere look, var skuespilleren Scarlet Johansson. Under helgens Mango Fashion Awards i Barcelona viste 25-åringen fram en myk, sexy og kortere hårsveis. Johansson er ansiktet utad til den spanske kleskjeden Mango, og har tidligere variert mellom blonde Marilyn Monroe-krøller og den skulderlange boben, men nå har hun valgt å gjøre frisyren enda et hakk kortere.

Lett å variere

Keira Knightly er en annen skuespiller som har falt for den litt kortere hårtrenden. Hun fikk oppmerksomheten og kameraene rettet mot seg da hun dukket opp med den nye sveisen under moteuken i Paris. Stjernen er kjent for å variere hårfrisyrene sine, og har tidligere hatt pannelugg, langt, mørk, kort og lyst hår. I tiden etter at hun fikk bob-frisyren har hun vist at det er flere måter å variere frisyren på – hun har både blitt observert med sexy, myke krøller og en strengere, glatt og rettkjemmet bob.

Har du kort hår?Få frisyretips her!

Rammer inn ansiktet

Med midtskill, kinnlengde og en oppklipp bak, ligner frisyren på den tidligere hårtrenden «the lob». Selv om lob-en er lengre enn bob-en, så har begge frisyrene hår som er lengre foran enn det er bak. Det gjør at håret får en naturlig tyngde foran, noe som rammer inn ansiktet på en fin måte.

Kopier frisyren fra catwalken.Få tipsene her!

Bob-frisyren som Scarlet Johansson, January Jones og Keira Knightley har vist fram den siste tiden er kortere, men like anvendelig som «the lob». Den kan være rufsete, glatt, rocka, sexy eller glamorøs.

Relevante artikler videre:

Plei håret ditt riktig!Les vår hårpleie-guide her!

Ønsker du volum?Slik får du superhot hår

Dårlig hårdag?Dette redder deg fra hårkrisene

Frisørskrekk?Slik blir du fornøyd hos frisøren

Publisert:

Finn mer innhold om: