Striptease og Madonna

silje
Publisert:

Madonna-jeg? Bilde fra fotoshoot med VG, som dere kan lese i påskehelgen.

untitled link

The Dream Team på Cosmo Awards. Silje Pedersen, Mari Ruus og Merete Gamst. Foto tatt av Stephan Ulvund Øyen

Gull, glitter og glamor er vel det man forbinder med Cosmopolitan Beauty Awards. Rosa musserende, kul musikk og holde deg fast: Stripping! For det som skulle være et stilig danseshow ble plutselig til et strippeshow, som egentlig ikke hadde noe som helst å gjøre med kveldens glamorøse tema. Danserne (som forresten var superflinke) kunne fint ha beholdt mesteparten av undertøyet på, det hadde gjort det hele mer smakfullt. Jeg er redd det norske ordet harry, ikke klarer å dekke de tumultene vi fikk se. Men: De sørget iallefall for at vi jentene fikk den morsomste underholdningen jeg har hatt på lenge. Vi lo så vi grein, for å si det sånn.

Kveldens andre overraskelse kom iform av et kompliment (?) jeg fikk i løpet av kvelden. -Du ser ut som Madonna, sa en av gutta ved bordet til meg. Ærlig talt, så vet jeg ikke helt om jeg synes det er så kult å bli sammenlignet med en 50-åring, men på den andre siden er hun jo et moteikon. Jeg kom jo rett fra fotoshoot og var blitt stashet opp av vår kjære Mari. Synes looken var tøff jeg. Men hva synes du, ser jeg ut som Madonna? Og isåfall, er det et kompliment?

Idag svarer jeg på spørsmål om vårens trender. Send inn ditt spørsmål her.

Sett på festen: Pia Haraldsen, den nye ungkaren, Mariann Thomassen og Sandra Jensen.

Pictures from yesterdays photoshoot ( And yes, I am wearing THAT dress), and pictures from Cosmopolitans Beauty Awards. We had so much fun, and a guy at our table tought I looked like Madonna with that hairdo! What do you think, do I look like her or not? If so, it is a compliment?

Publisert: