Nyheter

Juksevipper

  • Mari Glans
Publisert:

Silje er ganske heldig som alltid har en makeup-artist tilgjengelig. Det er som regel jeg som sminker henne på opptak og til shoots og lignende, og hun klarer alltid å lure seg til at jeg sminker henne litt ellers også.

De siste gangene jeg har lagt makeup på Silje har jeg også satt på punktvipper, og det har jeg også gjort i full fart i dag siden vi skal på sommerfest. Punktvipper er perfekte for å få lange dådyrvipper og gir et mye mer naturlig resultat enn vanlige løsvipper.

Det man trenger er en pinsett, selve vippene og det aller viktigste: Et godt vippelim. Limet som følger med i pakken er det som regel bare å kaste, jeg sverger heller til vippelim fra Duo. Limet kommer i to varianter, en rød pakning hvor limet er sort og en blå pakning hvor limet først er hvitt, men som blir transparent når det tørker.

Det holder å bruke mellom tre og fem punktvipper per øye. Fest på vippene med pinsetten i den ytre delen av vipperaden. Det er ekstra fint å feste en punktvipp aller ytterst der de siste øyenvippene sitter, da får du skikkelig bambivipper. Jeg har skrevet en mer utfyllende guide til hvordan du fester løsvipper, den kan du lese her!

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Sminke
  2. Mine favoritter

Relaterte artikler

NYHETER

Juksevipper

NYHETER

Hemmeligheten bak Mette-Marit og Celinas dådyrvipper

NYHETER

Slik får du drømmevippene

SMINKE

Få lange øyevipper på 1-2-3: Slik setter du på løsvipper

SMINKE

«Skal vi danse»: Slik får de frisyren og sminken til å sitte

SMINKE

Enkle grep som gir smashing nyttårslook

NYHETER

Slik sminker du deg som Mette-Marit