Her er høstens negletrender

Sesongens negletrender domineres av de mørke og dramatiske fargene, med noen få innslag av friskere farger. Den store må-ha fargen på neglene i høst, er den mørkeblå metalliske neglelakken, som kommer i mange varianter både fra de dyre og de rimelige merkene.

Mari Glans
Publisert:

Etter sommerens glade neglefarger i rosa, fersken og korall, er det på tide å ønske høsten velkommen på neglefronten også. Som forventet viser de forskjellige høstlookene mørkere og mer dystre farger, men det er likevel innslag av livligere farger for dem som foretrekker det. Her er sesongens viktigste negletrender.

Mørkt og dramatisk

Den helt sorte neglelakken har lenge vært en stor høst- og vinterfavoritt, og sort neglelakk er også gjeldende denne sesongen. De mørke neglelakkene dominerer, men vi ser mer nyanser av farger i de mørke lakkene enn tidligere. Farger som går igjen er mørke nyanser av plomme, rødt, burgunder, lilla, grått, blått og brunt.

Mer om høstens skjønnhetstrender!Få høstens heteste hår

Metallisk

Metalliske farger er hot i høst, og spesielt i forskjellige blåtoner. Alt fra indigofarger som hos Lancôme, til mer fiolette toner og blåsorte farger. Denne fargen er i høstlooken til mange merker denne sesongen. Men andre metalliske farger er også gjeldende, spesielt mørke gråtoner, sølv og gull.

Velg riktig øyenskygge!Finn fargene som framhever øynene dine!

Sterke farger

Det er også innslag av farger i høstens negletrender. En selvskreven farge er selvfølgelig rødt, som kommer i alle varianter, fra den helt rene røde til dyp vinrød. Neglelakken det har blitt snakket mest om denne høsten, er den mintgrønne neglelakken som ble vist på høstvisningen for Chanel. Fargen heter Jade, og kommer kun i et begrenset opplag på utvalgte Chanel-butikker. Men neglelakken ble raskt kopiert, så det er flere varianter av mintgrønn neglelakk å velge mellom i høst. Ellers er rosa fortsatt gjeldende, men i noe dypere nyanser enn i sommer.

Oppdater sminkepungen i høst!Her er de fem produktene du må ha denne høsten

Relevante artikler videre:

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og godt voksne

Alt om høstens skjønnhetstrender!De ti viktigste makeup-trendene

Her er den kuleste festsminken!Høstens kuleste partylook

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Publisert: