Cannes: Kate Moss og lillesøster Lottie matchet på rød løper

Kate Moss (42) og hennes halvt norske lillesøster Charlotte «Lottie» Moss (18) stjal showet da de dukket opp på filmfestivalen i Cannes i hver sin knallrøde kjole.

katelottie

Foto: Getty Images

katelottie

Foto: NTB scanpix

Lottie Moss er halvsøsteren til modellikonet Kate Moss - de to har samme far, mens Lotties mor er Asker-kvinnen Inger Moss. Siden hun dukket opp i en Calvin Klein-kampanje i 2014 har Lottie hatt et hett navn i motebransjen - og i disse dager har hun også booket en stor jobb med motehuset Botkier.

De to søstrene er ikke ofte å se på den røde løperen sammen, men med jevne mellomrom (for eksempel på Tophop-visningen i 2014) skjer det - som under årets filmfestival i Cannes.

Og ikke bare dét: De stilte i fargekoordinerte antrekk.

Kate Moss har vært til-og-fra-gjest på festivalen siden sent på 80-tallet, og kan åpenbart en ting eller to om å kle seg for fest i den franske filmbyen. Modellveteranen strålte i en asymmetrisk kjole fra Halston, med høy splitt som viste et par skyhøye pumps med peep-toe.

Les også: De flotteste Cannes-kjolene noensinne

Saken fortsetter under bildet.

I ørene hadde hun store diamantøredobber fra Chopard. Neppe tilfeldig - for samme smykkemerke bar nemlig lillesøster Lottie.

Saken fortsetter under bildet.

Videre hadde Lottie på seg en langermet kjole fra Dior - som hun matchet med knall røde negler på «Loving»-visningen. I tillegg glitret det i diamanter fra Chopard både rundt halsen, i ørene og på en gigantisk ring.

Hvordan var din opplevelse i dag?